“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

A.c.s. Advocaten

9,3
Klanten vertellen

429 beoordelingen

A.c.s. Advocaten

A.c.s. Advocaten betreft een advocatenkantoor in Rotterdam dat is opgericht door mevrouw mr. N. Köse-Albayrak. Een kantoor met de juiste deskundigheid en specialisme op velerlei rechtsgebieden.

De insteek van A.c.s. Advocaten

Niets is zo veranderlijk als wet- en regelgeving. Juridisch Nederland is immers volop in ontwikkeling. Wet- en regelgeving verandert voortdurend en de jurisprudentie staat alles behalve stil. De gemiddelde burger kan zijn/haar weg niet meer vinden in de complexiteit van het geheel en heeft vaak rechtsbijstand nodig, van een deskundige, een professional die zorgen uit handen kan nemen en hem/haar kan begeleiden in de wereld der wet- en regelgeving.

In artikel 6 van het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens is de toegang tot de rechter als fundamenteel recht verankerd en is duidelijk en expliciet voorgeschreven dat bij het voeren van een procedure sprake moet zijn van een eerlijke procedure waarin partijen gelijk worden behandeld en de rechter zonder vooringenomenheid en met de nodige onafhankelijkheid c.q. onpartijdigheid, recht dient te spreken.

Wij staan de cliënten juridisch bij, in de ruimste zin des woords, en waken er voor dat het recht op toegang tot de rechter daadwerkelijk wordt geëffectueerd en wet- en regelgeving maar ook internationale verdragen, strikt worden toegepast en nageleefd. Dit alles onder toepassing van de redelijkheid en billijkheid, welk rechtsbeginsel een derogerende werking heeft op alle wet- en regelgeving en het handelen van (overheids)instanties.

Daar waar de gemiddelde advocaat zich in de zaak berust, gaan de wij een stapje verder en proberen het onderste uit de kan halen, uiteraard op basis van goede gronden en deugdelijke motivering.

Rechtsbijstand staat open voor een ieder

Wanneer u niet bij machte bent om uw eigen belangen juist en adequaat te behartigen, om welke reden dan ook, dan bent u aan het juiste adres. Laat Albayrak Advocaten uw zorgen uit handen nemen.
De advocaten van A.c.s. Advocaten staan ten dienste van alle rechtzoekenden, vermogend of minvermogend. Er wordt zowel op basis van een vastgesteld honorarium, alswel op basis van door de overheid gesubsidieerde rechtsbijstand (de zogenoemde “toevoeging”) gewerkt.

Ook bieden de advocaten begeleiding bij het doen van uw aanvragen. Indien u moeite heeft met het aanvragen van een uitkering, toeslagen, vergunningen enz. kunt u een afspraak maken.

Rechtsgebieden particulier:

 • Arbeidsrecht
 • Belastingrecht
 • Bestuursrecht
 • Huurrecht
 • Personen- en Familierecht
 • Sociaal zekerheidsrecht

  Rechtsgebieden zakelijk:

  • Arbeidsrecht
  • Belastingrecht
  • Bestuursrecht
  • Huurrecht
  • Sociaal zekerheidsrecht

   Diensten

   • Gratis eerste kennismakingsgesprek

   Neem contact op met A.c.s. Advocaten

   Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor A.c.s. Advocaten. Wij zijn bereikbaar op 010-3130944.

   Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

   Nursel Köse-Albayrak

   Mr. Köse-Albayrak is geruime tijd werkzaam binnen de juridische wereld en heeft haar strepen verdiend. Daar waar recht meer onrecht lijkt te zijn en kwetsbare […]

   Bekijk profiel