“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Arthur Hansen

Kantoor: Avinci Advocaten
9,3
Klanten vertellen

429 beoordelingen

Arthur studeerde rechten in Rotterdam. Na een begin in de advocatuur stapte Arthur als bedrijfsjurist over naar een grote pensioenverzekeraar, maar de advocatuur trok hem veel meer. Hij werkte eerst in Breda en daarna in Rotterdam. Omdat behalve advocatuur ook ondernemen in zijn bloed zit richtte hij in 2004 richtte Avinci Advocaten op. Met Avinci advocaten kan hij zich volledig richten op de ondernemer. Hij biedt de ondernemer verfrissende juridische diensten aan.

Arthur kruipt het liefst in de huid van de hulpzoekende ondernemer.  Hij is betrokken, resultaat gericht en is graag sparringpartner voor de ondernemer.  Daarnaast heeft hij sinds de oprichting van Avinci Advocaten diverse succesvolle spin-off ondernemingen opgericht. Deze spin-off ondernemingen richten zich volledig op een specifiek rechtsgebied; Bedrijfsadvocaat, Dutch Debts Incasso Avinci Sportrecht en Echtgescheiden.nl.

Op het hockeyveld speelt Arthur, net als in zijn werk, liever de bal dan de man. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op!

De Beste is hij die overwint zonder slag te hoeven leveren.

Rechtsgebieden particulier:

 • Arbeidsrecht
 • Huurrecht
 • Personen- en Familierecht

  Rechtsgebieden zakelijk:

  • Arbeidsrecht
  • Huurrecht

   Neem contact op met Arthur Hansen

   Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Arthur Hansen. Wij zijn bereikbaar op 010-3130944.

   Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.