“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Gillesse & Winnubst Advocaten

9,2
Klanten vertellen

183 beoordelingen

Gillesse & Winnubst Advocaten

Gillesse & Winnubst advocaten is een kantoor met veel ervaring. Wij hebben als doelstelling dat we goede rechtshulp verlenen voor een betaalbare prijs. Onze advocaten zetten zich volledig in voor een zaak en nemen ook geruim de tijd voor een zaak. Wij richten ons op de particulieren en het midden en klein bedrijf.

Uw zaak is bij ons in goede handen. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden. Het arbeidsrecht is een van onze specialisaties. Neem gerust contact op wanneer u wilt weten of wij uw zaak kunnen oppakken. Wij staan u graag ter woord.

 

Rechtsgebieden particulier:

 • Arbeidsrecht

  Rechtsgebieden zakelijk:

  • Arbeidsrecht

   Diensten

   • Gratis eerste kennismakingsgesprek
   • Toevoegingszaken

   Gesproken talen

   • Nederlands

   Neem contact op met Gillesse & Winnubst Advocaten

   Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor Gillesse & Winnubst Advocaten. Wij zijn bereikbaar op 073-3034607.

   Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

   Th.J.A. Winnubst

   Mr. Th.J.A. Winnubst heeft Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam gestudeerd. Sinds 1985 is hij advocaat. Hij heeft zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht en strafrecht. […]

   Bekijk profiel