“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Mayke Goris

Kantoor: Justion advocaten
9,3
Klanten vertellen

414 beoordelingen

mayke goris

Mr. M.M.A.J. (Mayke) Goris werkte en woonde na haar middelbare school drie jaar in Parijs. Aansluitend volgde zij de tolk- en vertaleropleiding in Maastricht, met Frans en Spaans als hoofdtalen. Tijdens deze studie liep ze een half jaar stage bij het Inter-Amerikaans Instituut voor de Rechten van de Mens in San José, Costa Rica. Hierna volgde Mayke een studie rechten in Leiden, met als specialisatie internationaal recht.

Sinds 1996 is Mayke actief als strafrechtadvocate. Ze werkte bij diverse grote advocatenkantoren in Amsterdam en Maastricht. In 2005 heeft zij een strafrechtkantoor opgericht in Almelo. Per 1 april 2018 is Mayke werkzaam bij Justion Advocaten.

Mayke is een gepokt en gemazelde strafrechtadvocate, met een zeer gedegen opleiding bij bekende strafpleiters. Zij is zich in haar langjarige strafrechtpraktijk steeds meer gaan toeleggen op het ondernemingsstrafrecht en bestuursstrafrecht. Als strafrechtadvocate doet zij grote, veelal complexe zaken voor cliënten in de industrie, de bouw, de dienstverlening en in overheidskringen. Zij combineert een gedegen kennis van het strafrecht en haar ruime praktijkervaring met haar vermogen om op een prettige wijze met mensen om te gaan en dat is in een spannend vak als het strafrecht, een belangrijke kwaliteit.

Strafrecht is gegoten in wetsartikelen, maar het blijft altijd mensenwerk.

Rechtsgebieden particulier:

 • Strafrecht

  Rechtsgebieden zakelijk:

  • Strafrecht

   Neem contact op met Mayke Goris

   Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Mayke Goris. Wij zijn bereikbaar op 010-3130944.

   Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.