“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Esther Sprenkeling

Kantoor: Loos & Boukema Advocaten
9,3
Klanten vertellen

410 beoordelingen

ester sprenkeling

Mr. Esther Sprenkeling is in 1992 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. In 1993 liep zij stage bij Halley Blaauw & Navarro op Curacao, waarna ze 12 jaar in Costa Rica verbleef waar zij beleidsmedewerkster was op de Nederlandse Ambassade ten behoeve van ontwikkelinssamenwerking, voor ze begin 2013 in dienst trad bij Loos & Boukema Advocaten.

Rechtsgebied

Mr Sprenkeling behandelt in haar praktijk personen- en familierecht. Als advocaat en ADR Mediator gaat zij in echtscheidingen het gevecht zoveel mogelijk uit de weg door scheidende ouders bij te staan als ‘gezinsadvocaat’ of door samen te werken met de advocaat van de andere partij in een ‘collaborative divorce’.

Hierbij maakt zij een onderscheid tussen de belangen van ouders als ex-partners en het gezamenlijk belang dat zij hebben als ouders, zodat de kinderen niet uit het oog worden verloren en het gezin niet onnodig lang wordt blootgesteld aan de gevolgen van een echtscheiding.
mr. Sprenkeling’s streven is kinderen het gevoel te geven dat gescheiden ouders voortaan als co-ouders door het leven gaan, in plaats van als strijdende procespartijen.

En bovendien

Mr. Sprenkeling verdedigt haar cliënten tot het uiterste, maar verliest daarbij de haalbaarheid van verzoeken niet uit het oog. Ze draagt bij aan het beste resultaat voor u en uw gezin en dat is wat er toe doet.

Rechtsgebieden particulier:

  • Personen- en Familierecht

    Neem contact op met Esther Sprenkeling

    Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Esther Sprenkeling. Wij zijn bereikbaar op 020-2374994.

    Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.