“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Erik Jan Loos

Kantoor: Loos & Boukema Advocaten
9,3
Klanten vertellen

414 beoordelingen

Mr. Erik Jan Loos is in 1991 afgestudeerd aan de faculteit der Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam. Hij heeft enkele jaren ervaring opgedaan in het bestuursrecht bij het Ministerie van Economische Zaken, waarvoor hij diverse keren bij de Raad van State heeft gepleit. Sinds 1994 is hij advocaat. Al snel, gedurende zijn advocatenopleiding, kwam het accent te liggen op het vastgoedrecht. Daarin heeft hij nu ruim twintig jaar ervaring. Eerder werkte hij bij twee advocatenkantoren, in Arnhem en Amsterdam ; in 2009 is hij samen met Karin Boukema zijn eigen kantoor begonnen.

Rechtsgebieden

Erik Jan Loos beheerst vele onderdelen van het vastgoedrecht. Het accent ligt op het appartementsrecht (VvE’s), huurrecht en bouwrecht. Erik Jan Loos heeft vele appartementseigenaars en Verenigingen van Eigenaars bijgestaan en is zeer ervaren in het appartementsrecht. Doordat hij voor verhuurders én huurders optreedt, in zaken van woonruimte en bedrijfsruimte, heeft mr Loos brede kennis van het huurrecht. Hij is ervaren in procedures, maar staat zijn cliënten ook graag bij met het geven van adviezen of het voeren van onderhandelingen.

En bovendien

Het resultaat is waar het om gaat. Erik Jan Loos houdt dat altijd voor ogen, en bekijkt samen met zijn cliënt wat de beste aanpak is. Voor elke zaak opnieuw. Hij weet dat cliënten vaak meer zijn gebaat bij een snelle, praktische oplossing dan bij een jarenlange procedure. De Amsterdamse vastgoedpraktijk kent internationale spelers; ook in het Engels, Duits en Frans kunt u bij Erik Jan Loos terecht.

Rechtsgebieden particulier:

 • Burenrecht
 • Huurrecht
 • Vastgoedrecht

  Rechtsgebieden zakelijk:

  • Burenrecht
  • Huurrecht
  • Vastgoedrecht

   Neem contact op met Erik Jan Loos

   Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Erik Jan Loos. Wij zijn bereikbaar op 020-2374994.

   Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.