“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Oranje Advocatenkantoor

Oranje Advocatenkantoor is een gespecialiseerd kantoor in Roden. We houden ons bezig met advocatuur en mediation: onze focus en specialiteit ligt in het personen- en familierecht (denk aan scheiding, ouderschapsplan, alimentatie) en arbeidsrecht.

Ons kantoor heeft een menselijke benadering. Wij vinden persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij de situatie van onze cliënten erg belangrijk. Waar mogelijk streven we ernaar om kostbare procedures te vermijden.

Heb je hulp nodig of wil je meer weten? Vul onderstaand contactformulier in of bel ons op 088-6002800 (gebruikelijke belkosten) en wij helpen je verder.

Rechtsgebieden particulier:

Rechtsgebieden zakelijk:

Gesproken talen

  • Verhalen uit de praktijk
  • global

Neem contact op met Oranje Advocatenkantoor

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor Oranje Advocatenkantoor. Wij zijn bereikbaar op 088-6002800.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

oranje advocatenkantoor
Dieuwke van der Wijk

Dieuwke is een gedreven advocaat en mediator met passie voor haar vak. Voor 2015 werkte Mr. Dieuwke van der Wijk op een advocatenkantoor in Groningen; […]

Bekijk profiel