“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Soeverein Advocaten

Wij zijn een klein kantoor gevestigd in het centrum van Amsterdam. Ons kantoor bevindt zich aan de Keizersgracht. Wij richten ons op ondernemers uit het midden- en klein bedrijf en op particulieren. Onze cliënten bevinden zich door het hele land. Ook u helpen wij graag verder. En dat zeker niet enkel wanneer er geprocedeerd moet worden. Ook met een relatief simpele vraag of voor een (kort) juridisch advies staan onze advocaten voor u klaar.

Toegankelijk

Wij hebben bij Soeverein advocaten gekozen voor een organisatie die flexibel en toegankelijk is. Een klant moet zich op zijn gemak voelen bij ons. Wij verdiepen ons in uw zaak en de behandeling van uw zaak wordt daarop afgesteld. Advies op maat!

We zijn pragmatisch en onze aanpak is erop gericht om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Het belang van onze cliënten staat altijd voorop en daarom vertellen wij u niet alleen wat u graag wilt horen, maar ook wat u moet weten. Op deze manier bereiken wij voor uw zaak het beste resultaat.

Rechtsgebieden

U kunt bij ons terecht voor eerlijk en gedegen juridisch advies op het gebied van meerdere rechtsgebieden. Elke advocaat heeft zijn eigen specialisatie. Soeverein advocaten heeft zich gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:

  • Arbeidsrecht: U kunt bij ons terecht met vragen over het arbeidsrecht in de breedste zin van het woord. Zo kunnen wij u adviseren over conflictsituaties op het werk, een reorganisatie, een individueel ontslag, enzovoort. Wij staan zowel werkgevers als werknemers bij.
  • Ondernemingsrecht: wij geven advies op maat aan ondernemers in het MKB of ZZP-ers. Wanneer de zaken goed op orde zijn kan dat een hoop problemen voorkomen.
  • Contractenrecht: Heeft u vragen over de duur, het opstellen, de inhoud of bijvoorbeeld het beëindigen van het contract. Wij adviseren u graag.

Wilt u meer weten over ons, heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken met een van onze advocaten? Vul dan vrijblijvend onderstaand contactformulier in of bel op 020-2374994. Wij helpen u graag verder.

Rechtsgebieden particulier:

Rechtsgebieden zakelijk:

Gesproken talen

  • Verhalen uit de praktijk
  • global

Neem contact op met Soeverein Advocaten

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor Soeverein Advocaten. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

Hanneke Wellenberg

Advocaat Hanneke Wellenberg (1977) studeerde Fiscaal recht aan de Rijksuniversiteit van Groningen en Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam. Na enkele jaren in het […]

Bekijk profiel