“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Joyce van Dooren-Gaarthuis

Kantoor: Juridisch Adviesbureau Van ’t Slot
9,3
Klanten vertellen

414 beoordelingen

joyce van dooren gaarthuis

Na mijn studie Hotel & Hospitality management, afgerond in 2003, ben ik Rechtsgeleerdheid gaan studeren in Amsterdam. In 2009 ben ik afgestudeerd op de master Arbeidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam. Na mijn afstuderen ben ik onder andere werkzaam geweest als docent/onderzoeker aan de Universiteit van Amsterdam en de Hanzehogeschool in Groningen.

Sinds 2018 ben ik werkzaam als juridisch adviseur bij Juridisch Adviesbureau Van ’t Slot. Ik ben gespecialiseerd in het arbeidsrecht, maar behandel ook zaken vanuit de algemene praktijk.

Naast mijn werkzaamheden bij Juridisch Adviesbureau Van ’t Slot, ben ik actief in diverse bestuursfuncties en zelfstandig ondernemer. Vanuit mijn brede en diverse achtergrond vind ik het interessant om met heel diverse mensen te maken te hebben. Ondanks de diversiteit in cliënten en zaken, is het voor mij altijd zaak om de belangen van mijn cliënten zo goed mogelijk te behartigen.

Als zelfstandig ondernemer weet ik hoe belangrijk het is om de (juridische) zaken goed op papier te hebben staan. Ik adviseer dan ook graag over het opstellen van offertes, algemene voorwaarden en (arbeids)overeenkomsten.

Rechtsgebieden particulier:

 • Algemene rechtspraktijk
 • Arbeidsrecht

  Rechtsgebieden zakelijk:

  • Algemene rechtspraktijk
  • Arbeidsrecht

   Neem contact op met Joyce van Dooren-Gaarthuis

   Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met jurist Joyce van Dooren-Gaarthuis. Wij zijn bereikbaar op +31886002800.

   Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.