“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

R. van der Vies

Kantoor: Geschilmediation.nl
9,3
Klanten vertellen

429 beoordelingen

Ik ben mediator bij Geschilmediation.nl. Na eigenaar geweest te zijn van een aantal horeca/retail bedrijven, heb ik veel verschillende management functies vervult voor o.a. RAI congrescentrum, Efteling en NS Retailbedrijf.

Vertaald naar Mediation; Ik zie de grote lijnen maar heb ook voor de details. In mijn rol als mediator zal ik vanuit het geschil opzoek gaan naar de belangrijkste breekpunten, om vervolgens hierbij de details op te zoeken. Als ondernemer heb ik zelf geregeld geschillen c.q. conflicten meegemaakt, maar ook als directeur/manager had ik geregeld te maken met (arbeids)conflicten, zowel met directe collega’s als mensen onder mijn leiding.

In totaal heb ik 42 jaar werkervaring in rollen welke conflict gevoelig zijn, anders gezegd, ik heb 42 jaar lang ervaring met conflicten en het oplossen hiervan. Hierbij is de oplossing altijd mijn drijfkracht geweest. Het conflict is er om opgelost te worden, want dan kunnen we door met het leven. Zolang er een conflict is, is er stilstand.

Of ik nu praat met een schoonmaker, directeur, ICT- medewerker of huisvrouw, mijn liefde voor mensen, directheid, eerlijkheid en creativiteit zorgen altijd voor een constructief oplossing van het conflict. Ik geloof in een werkbare toekomst voor iedereen, ook voor u! En misschien wel belangrijker voor diegenen die de toekomst hebben, uw kinderen! Daarom heb ik naast de opleiding tot MfN gecertificeerd register mediator ook de geaccrediteerde opleiding tot familiemediator succesvol afgerond.

Zolang er een conflict bestaat is er stilstand.

Rechtsgebieden particulier:

 • Personen- en Familierecht

  Rechtsgebieden zakelijk:

  • Arbeidsrecht

   Neem contact op met R. van der Vies

   Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met mediator R. van der Vies. Wij zijn bereikbaar op 0348-214019.

   Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.