Arbeidskwestie? Stad Advocaten biedt de juiste hulp!

Heeft u een probleem op het werk? Een vraag over uw rechten? Twijfels over uw plichten? Bent u ontslagen of dreigt er ontslag? Of heeft u andere hulp nodig binnen het arbeidsrecht? Neem dan direct contact met ons op via 088-6002819 (gebruikelijke belkosten) of ons contactformulier. Wij adviseren om bij arbeidskwesties niet te lang te wachten met het zoeken van hulp. Vaak worden de problemen enkel groter als u langer wacht. De arbeidspecialisten van Stad Advocaten helpen u graag!

Wat kunt u verwachten?

Leg uw situatie aan ons voor. Vul het contactformulier in en dan bellen wij u zo snel mogelijk terug. Natuurlijk kunt u ons ook zelf bellen op 088-6002819.

Wij luisteren naar uw verhaal en beantwoorden uw vragen.

Vervolgens brengen we u, indien nodig, in contact met één van de arbeidsrechtadvocaten van Stad Advocaten. Zij gaan met u op zoek naar de juiste oplossing voor uw probleem!

Meer informatie over Stad Advocaten

Stad Advocaten heeft naast hun hoofdvestiging in Groningen ook locaties in Leeuwarden en Emmen. Het kantoor is al sinds de oprichting gericht op het arbeidsrecht en heeft inmiddels meerdere advocaten die gespecialiseerd zijn in het arbeidsrecht. Zij staan zowel werkgevers als werknemers bij en hebben veel ervaring(proces) in het arbeidsrecht. De advocaten behandelen verschillende soorten ontslagzaken zoals een ontslag op staande voet, een ontslag in de proeftijd, een ontslagprocedure bij het UWV of de kantonrechter en bijvoorbeeld een ontslag middels een vaststellingsovereenkomst.

Kortom met een arbeidsrechtszaak bent u bij Stad Advocaten aan het juiste adres.

Help mij verder

 

  • Onze arbeidsrechtadvocaat geeft de juiste oplossing voor uw zaak.
  • Gratis kennismakingsgesprek voordat u uw zaak bij ons start.
Bellen kan ook voor direct gratis advies
088-6002819 (gebruikelijke belkosten)

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.