“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Dayslaw

Het is vervelend om in een situatie te belanden waarin juridisch advies nodig is. Weet dat je er nooit alleen voor staat. Ik maak me hard voor jouw zaak! Ik streef ernaar om mijn cliënten ten volle bij te staan, met de ambitie om voor hen resultaten te behalen die zij alleen niet kunnen verwezenlijken. Dat is de missie van een jurist, dat is mijn drijfveer.

Ervaring

Sinds 2004 hou ik me bezig met het recht. Na mijn studies Criminologie en Rechten deed ik werk- ervaring op bij gerenommeerde advocatenkantoren. Sinds eind 2021 ben ik na veel werkervaring opgedaan als zelfstandig juriste begonnen.

Betaalbare juridische hulpverlening

Ik bied jou betaalbaar juridisch advies op maat. Als jurist sta ik voor je klaar om jouw zaak te behartigen. Of het nu gaat om een ontslag van een medewerker of het onderhandelen van een vaststellingsovereenkomst met je werkgever: ik help je verder. Samen zorgen we ervoor dat het recht zegeviert.

Help mij direct!

Ik sta u graag bij. Heeft u vragen of direct hulp nodig? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op, dan gaan we er samen mee aan de slag!

Rechtsgebieden particulier:

Rechtsgebieden zakelijk:

Neem contact op met Dayslaw

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor Dayslaw. Wij zijn bereikbaar op 088-6002800.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

daisy awadalla
Daisy Awadalla

Daisy helpt graag anderen, het geeft haar voldoening. Ze is oprecht geïnteresseerd in wat de ander denkt, voelt en drijft. Haar sociale bevlogenheid en een

Bekijk profiel