Wat kunnen wij voor je doen?

Als je ontslag hebt gekregen of als je bang bent ontslagen te worden, zit je in een vervelende en onzekere situatie. Je weet misschien niet precies wat je moet doen en je bent onzeker over de toekomst. Wij van De Nationale AdviesBalie begrijpen deze zorgen maar al te goed en helpen graag om het ontslag voor jou zo goed mogelijk af te wikkelen. Daarom bieden wij je een geheel vrijblijvend gesprek aan met één van onze juridische medewerkers. Onze juridische medewerker zal samen met jou de situatie bekijken en doorspreken welke acties je moet ondernemen om hier zo goed mogelijk uit te komen.

Specialist

Als het nodig is en jij het prettig vindt, kan onze medewerker je doorsturen naar een specialist bij jou in de buurt. Die specialist is afkomstig uit een netwerk van advocaten en juristen die gespecialiseerd zijn in arbeidsrecht. Dankzij hun ervaring en kennis helpen zij bijvoorbeeld met het verkrijgen van een maximale ontslagvergoeding en met het behouden van het recht op een WW-uitkering.

Tip: Voor een vrijblijvend advies kun je jouw gegevens achterlaten. Wij bellen je dan zo snel mogelijk terug. Je kunt ons ook zelf bellen op 0900 – 44 55 600 (€0,40 cent per minuut).

Wie zijn wij?

Ontslag-Krijgen.nl is een website van De Nationale AdviesBalie B.V. (NAB) te Apeldoorn. De NAB bezit websites over verschillende juridische onderwerpen. Je kunt de informatie op onze websites gratis raadplegen. Bovendien kun je geheel kosteloos gebruikmaken van onze rekenmodules, waarmee je bijvoorbeeld de hoogte van de ontslagvergoeding en WW-uitkering kunt berekenen.

De Nationale AdviesBalie opereert vanuit duidelijke waarden en kwaliteitsnormen. Wij hechten grote waarde aan onze onpartijdigheid, integriteit en deskundigheid. De NAB is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34222867.