“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Voorbeeld ontslagbrief

  • Neem altijd schriftelijk ontslag.
  • Download onze gratis voorbeeld ontslagbrief.
9,5
Klanten vertellen

1319 beoordelingen

Lees voor

Wil jij ontslag nemen? Dan heb je een ontslagbrief nodig. Maar hoe schrijf je nou eigenlijk zo’n brief? Wij helpen je met een gratis voorbeeld van een goede ontslagbrief.

Het schrijven van een goede ontslagbrief is belangrijk. Met een ontslagbrief ontbind je een juridische arbeidsovereenkomst. Daarom moet zo’n brief ook aan een aantal voorwaarden voldoen.

Hulp nodig? Voorbeeld ontslagbrief

De ene persoon kan makkelijker schrijven dan de ander. Omdat het schrijven van een goede ontslagbrief belangrijk is, helpen wij je graag op weg. Onderaan deze pagina kan je een pdf-bestand downloaden met een voorbeeld van een goede ontslagbrief. Deze ontslagbrief bevat de verplichte onderdelen. Let goed op welke opzegtermijn wat bij jou van toepassing is. Deze brief kan je natuurlijk zelf aanvullen als dat nodig is. Hou het vooral positief, wie weet heb je elkaar in de toekomst nog eens nodig.

Getuigschrift

Je kan eventueel ook om een getuigschrift vragen in je brief. Dit is niet verplicht. Het kan wel handig zijn wanneer je gaat solliciteren naar een nieuwe baan.

Voorbeeld nodig?

Download hier dan gratis onze voorbeeld ontslagbrief. Pas hem aan met je eigen gegevens.
Of bel ons voor vragen op 088-6002800
gebruikelijke belkosten

Meer informatie