“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Juridische hulp bij ontslag

  • Zorg dan dat je weet waar je recht op hebt bij ontslag!
  • Wij helpen je met gratis juridische hulp! Bel gerust.
9,5
Klanten vertellen

1366 beoordelingen

Lees voor

Krijg je te maken met ontslag, dan is het in veel gevallen slim om juridische hulp te zoeken. Vaak ben je zelf nogal overdonderd, weet je niet zo goed waar je recht op hebt en hoe je het beste kunt reageren. Het is dan wel zo prettig dat iemand die er verstand van heeft, je precies vertelt wat je wel en vooral niet moet doen. Zo weet je zeker dat het ontslag op de juiste manier wordt afgehandeld en dat je uiteindelijk krijgt waar je recht op hebt!

Gratis juridische hulp van onze medewerkers

In de meeste gevallen is het nog niet meteen nodig om een advocaat of jurist in te schakelen. Je kan namelijk ook veel zelf als je maar de juiste informatie krijgt. En dat is precies waar onze juridische medewerkers je bij helpen. Als je contact met ons opneemt door ons te bellen op 088-6002800 (gebruikelijke belkosten) of jouw gegevens achterlaat op ons contactformulier, dan gaan wij aan de hand van jouw verhaal bekijken wat jij het beste kunt doen. Welke stappen kan jij ondernemen om hier zo goed mogelijk uit te komen?

Hoe gaat dat in zijn werk? 

Eigenlijk is het heel simpel. Jij vertelt ons jouw verhaal. Wat is er precies aan de hand? Welke actie heeft de werkgever ondernomen en wat heb jij tot zover gedaan? Aan de hand hiervan kunnen onze juridische medewerkers goed inschatten waar je staat, hoe sterk je staat en welke actie je het beste kunt ondernemen. Zij zullen je dit zo goed mogelijk proberen uit te leggen en beantwoorden al jouw vragen. 

Heb jij hulp nodig bij jouw ontslag? Wij staan voor je klaar!

Of bel ons voor vragen op 088-6002800
gebruikelijke belkosten

Verdere hulp

Onze juridische medewerkers kunnen goed inschatten of er wellicht verdere hulp nodig is. Zo kunnen zij je bijvoorbeeld wijzen op een voorbeeldbrief die je naar de werkgever kan sturen, jouw vaststellingsovereenkomst voor je nakijken of je in contact brengen met een jurist of advocaat die bijvoorbeeld kan helpen bij de onderhandelingen met de werkgever.

Al met al zullen zij er alles aan doen om jou te helpen hier zo goed mogelijk uit te komen. Het is een stressvolle situatie die veel onzekerheid met zich meebrengt. Alleen al een luisterend oor kan een heel groot verschil maken. 

Neem vrijblijvend contact op

Contact met onze juridische medewerkers is altijd helemaal gratis en vrijblijvend. Zit je met vragen? Bel dus gerust. Mocht er verdere hulp nodig zijn, dan kan het zijn dat daar kosten mee gemoeid zijn. Dit wordt echter altijd eerst met je besproken. Je hoeft dus niet bang te zijn voor onverwachte rekeningen. 

Wil jij jouw situatie aan ons voorleggen? Bel ons dan op werkdagen tussen 9.00 en 17.15 uur op 088-6002800 (gebruikelijke belkosten). Je kan ook een berichtje achterlaten op ons contactformulier. Wij bellen je dan zo snel mogelijk even terug. 

Meer informatie