Krijg je ontslag, dan gebeurt dat negen van de tien keer door middel van een vaststellingsovereenkomst. De werkgever doet jou een voorstel en vraagt je de vaststellingsovereenkomst te tekenen. Maar staan de afspraken allemaal wel goed op papier? Houdt de werkgever zich aan alle regels? En krijg je waar je recht op hebt?

Het is ontzettend belangrijk dat de overeenkomst juridisch goed in elkaar zit. Is dit niet zo, dan loop je wellicht een transitievergoeding mis. Daarnaast kunnen fouten in de overeenkomst ook gevolgen hebben voor jouw WW-uitkering en dat risico moet je natuurlijk niet lopen. Laat daarom altijd jouw vaststellingsovereenkomst controleren! Onze juristen controleren jouw VSO gratis. Vraag direct de gratis check aan zodat je weet waar je aan toe bent!

Laat jouw vaststellingsovereenkomst checken!

Zet nooit een handtekening onder een vaststellingsovereenkomst voordat je deze hebt laten controleren! Pas dan weet je zeker dat alles klopt en dat je achteraf niet in de problemen komt. Wij helpen je daar graag bij. Vul ons contactformulier in en er we nemen met spoed (meestal binnen een uur) contact met je op. De juristen waar wij mee samenwerken controleren of de overeenkomst goed is opgesteld, of je hier een WW-uitkering mee kunt krijgen, of de transitievergoeding die je krijgt hoog genoeg is en of al jouw rechten gewaarborgd zijn. Deze check is helemaal gratis en vrijblijvend.

Wat als er iets niet klopt?

Komen onze juristen tot de conclusie dat de transitievergoeding niet hoog genoeg is, of staat er iets in de beëindigingsovereenkomst dat jouw WW-uitkering in gevaar kan brengen? In dat geval zal de jurist je hier advies over geven. Zij kunnen als jij dit wil een tegenvoorstel doen richting de werkgever. Dit gaat nooit zonder jouw toestemming en altijd in overleg. Lees de veelgestelde vragen als je meer wil weten.

Wij behandelen meer dan 1500 VSO’s per jaar.
In 95% van de gevallen onderhandelen wij betere voorwaarden uit.

Onderhandelen

Op het moment dat jouw werkgever jou het voorstel doet, houdt hij/zij er rekening mee dat er waarschijnlijk een tegenvoorstel komt. Dit betekent dat er over het algemeen ruimte is om te onderhandelen over bijvoorbeeld de transitievergoeding. Vind jij het lastig om deze onderhandelingen te voeren? Onze juristen nemen dit graag van je over. Zij weten als geen ander hoe zij dit moeten aanpakken en zorgen ervoor dat zij voor jou eruit halen wat erin zit.

Doe de gratis check!

Door de gratis check te doen weet je snel of de overeenkomst wel of niet aan alle eisen voldoet en of de juiste vergoeding wordt geboden. Zo weet je zeker dat jij krijgt waar je recht op hebt of dat je verdere actie moet ondernemen om jouw recht te halen. Vul op onderstaand contactformulier jouw gegevens in. Wij bellen je met spoed terug (meestal binnen een uur) zodat jij direct weet waar je aan toe bent. 

 

Laat jouw vaststellingsovereenkomst controleren!

Vul jouw gegevens in:

  • Stap 1: Vul vrijblijvend onderstaand formulier in. Jouw gegevens worden via een beveiligde omgeving verzonden. Wij gaan vertrouwelijk met jouw persoonlijke gegevens om. Dus, zonder jouw toestemming hebben wij GEEN contact met jouw werkgever!
  • Stap 2: We nemen met spoed contact met je op en bespreken jouw ontslagvoorstel. (Wij streven ernaar dit binnen een uur te doen).
  • Stap 3: Jouw vaststellingsovereenkomst wordt gratis gecontroleerd. Natuurlijk zit je nergens aan vast.

 • Documenten worden via een HTTPS versleuteling naar een beveiligde omgeving verstuurd. Onze juristen kunnen vanaf hier het bestand benaderen voor het verder verwerken van de aanvraag.

  Het document wordt na verloop van de retentie periode uiteindelijk automatisch verwijderd. Zie ons privacystatement voor meer details.
  Max. bestandsgrootte: 20 MB.
  Jouw document wordt geupload naar een beveiligde omgeving en wordt vertrouwelijk behandeld door onze juristen.
 • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

9,5
Klanten vertellen

1338 beoordelingen

"Ik had veel eerder contact moeten zoeken

Linda zette mij weer met beide voeten op de grond: wees zakelijk en geen emotioneel gedoe er doorheen. Zo'n goed en duidelijk en recht voor de raap advies gekregen! Bedankt"