“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Voorbeeld loonvorderingsbrief

  • Vorder jouw loon wanneer jouw werkgever deze niet betaalt.
  • Download onze voorbeeldbrief en pas deze aan!
9,7
Klanten vertellen

1156 beoordelingen

Lees voor

Wanneer jouw werkgever je loon te laat of niet betaalt kan je jouw loon vorderen. Je hebt als werknemer recht op jouw loon! Maak hier dan ook altijd zo snel mogelijk werk van. En je staat er niet alleen voor. Wij helpen je.

Welke stappen moet je ondernemen bij loonvordering?

  1. Stuur een loonvorderingsbrief: Stuur jouw werkgever zo snel mogelijk een brief waarin je jouw loon vordert. Deze brief noem je de loonvorderingsbrief. Download onze voorbeeldbrief en pas hem aan naar wens.
  2. Juridische hulp: Betaalt de werkgever na deze brief nog steeds niet? Schakel dan direct onze hulp in! Wij bespreken vrijblijvend jouw situatie en brengen je vrijblijvend in contact met een van onze specialisten. Zij bespreken de beste vervolgstappen en kunnen eventueel een kortgedingprocedure opstarten voor de loonvordering en het eisen van de wettelijke verhoging en wettelijke rente. Zoals eerder gezegd heb je altijd recht op loon. Ook als er een conflict is of wanneer je niet naar behoren functioneert. Zorg dus dat je met onze hulp krijgt waar jij recht op hebt!
tijdelijke arbeidsovereenkomst

Download hier onze voorbeeldbrief voor loonvordering

Of bel ons voor vragen op 088-6002800
gebruikelijke belkosten

Meer informatie