“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Voorbeeld loonvorderingsbrief

  • Vorder jouw loon wanneer jouw werkgever deze niet betaalt.
  • Wij helpen je direct!
9,5
Klanten vertellen

1336 beoordelingen

Lees voor

Wanneer jouw werkgever je loon te laat of niet betaalt kan je jouw loon vorderen. Je hebt als werknemer recht op jouw loon! Maak hier dan ook altijd zo snel mogelijk werk van. En je staat er niet alleen voor. Wij helpen je.

Welke stappen moet je ondernemen bij loonvordering?

  1. Juridische hulp: Schakel direct onze hulp in wanneer jouw werkgever jouw loon niet betaalt! Wij bespreken vrijblijvend jouw situatie en brengen je vrijblijvend in contact met een van onze specialisten. Zij bespreken de beste vervolgstappen en kunnen eventueel een kortgedingprocedure opstarten voor de loonvordering en het eisen van de wettelijke verhoging en wettelijke rente. Zoals eerder gezegd heb je altijd recht op loon. Ook als er een conflict is of wanneer je niet naar behoren functioneert. Zorg dus dat je met onze hulp krijgt waar jij recht op hebt!
  2. Stuur een loonvorderingsbrief: Wil je eerst zelf aan de slag? Stuur jouw werkgever dan zo snel mogelijk een brief waarin je jouw loon vordert. Deze brief noem je de loonvorderingsbrief. Download onze voorbeeldbrief en pas hem aan naar wens. Werkt dit niet? Neem dan alsnog contact met ons op voor hulp.
tijdelijke arbeidsovereenkomst

Download hier onze voorbeeldbrief voor loonvordering

Of bel ons voor vragen op 088-6002800
gebruikelijke belkosten

Meer informatie