Krijg of neem je ontslag? Of heb je te maken met dreigend ontslag? Dan komt er heel wat op je af. Waarschijnlijk zit je met veel vragen. Is het ontslag terecht? Krijg je een ontslagvergoeding mee? Alle juridische termen en regels maken het vinden van de antwoorden op deze vragen niet bepaald makkelijk.

Stel jouw vragen gerust aan ons. Wij beantwoorden je vragen en geven je gratis advies over de juiste vervolgstappen. Indien nodig kunnen we je in contact brengen met een professionele arbeidsrechtdeskundige bij jou in de buurt. Voor het adviesgesprek worden geen kosten in rekening gebracht. Uiteraard worden je gegevens vertrouwelijk behandeld.

Let op:
Ook in de tijd van het coronavirus zorgen wij dat jij de juiste juridische hulp ontvangt. Al onze advocaten, juristen en mediators kunnen jouw zaak indien nodig via de telefoon of online opstarten. Neem gerust contact met ons op om de juiste vervolgstap voor jouw situatie te bespreken.

Help mij met een gratis adviesgesprek

  • Wij luisteren naar jouw verhaal
  • Wij geven jou advies op maat

Contact

Vul onderstaand formulier in om contact met onze medewerkers op te nemen.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
9,5
Klanten vertellen

623 beoordelingen

"Ik had veel eerder contact moeten zoeken

Linda zette mij weer met beide voeten op de grond: wees zakelijk en geen emotioneel gedoe er doorheen. Zo'n goed en duidelijk en recht voor de raap advies gekregen! Bedankt"