Krijg of neem je ontslag? Of heb je te maken met dreigend ontslag? Dan komt er heel wat op je af. Waarschijnlijk zit je met veel vragen. Is het ontslag terecht? Krijg je een ontslagvergoeding mee? Vind je gauw weer een nieuwe baan? Alle juridische termen en regels maken het vinden van de antwoorden op deze vragen niet bepaald makkelijk.

Blijf niet met je vragen zitten. Stel ze gerust aan ons. Wij beantwoorden je vragen en geven je gratis advies over de stappen die je het beste kunt nemen. Als jij dat wil, kunnen we je in contact brengen met een professionele arbeidsrechtdeskundige bij jou in de buurt.

Contact opnemen door middel van het aanvraagformulier is helemaal gratis en vrijblijvend. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit advies. Uiteraard worden je gegevens vertrouwelijk behandeld. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Help mij met een gratis adviesgesprek

  • Wij luisteren naar jouw verhaal
  • Wij geven jou advies op maat

Contact

Vul onderstaand formulier in om contact met onze medewerkers op te nemen.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
9,3
Klanten vertellen

404 beoordelingen

"Ik had veel eerder contact moeten zoeken

Linda zette mij weer met beide voeten op de grond: wees zakelijk en geen emotioneel gedoe er doorheen. Zo'n goed en duidelijk en recht voor de raap advies gekregen! Bedankt"