“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Som Advocatuur

Som Advocatuur is in 2008 opgericht door mr. John Veerman. Het kantoor verleent hoogwaardige kwalitatieve diensten aan zowel particulieren als ondernemingen op diverse rechtsgebieden. Heeft u ondersteuning nodig in verband met ontslag, reorganisaties, incasso’s, opstellen en controleren van overeenkomsten, algemene voorwaarden, echtscheiding, alimentatie etc.? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Gratis eerste kennismakingsgesprek

Het eerste gesprek van 30-45 minuten is volledig vrijblijvend. Tijdens dit gesprek ontvangt u een inschatting van uw kansen en risico’s. Som Advocatuur hanteert een uiterst concurrerend uurtarief en brengt, anders dan de meeste kantoren, geen opslag van 5-10% aan kantoorkosten in rekening. Particulieren die in aanmerking komen voor gefinancierde rechtsbijstand betalen een (lage) eigen bijdrage voor de behandeling van hun zaak.

Mediation

Mr. John Veerman is naast advocaat ook geregistreerd Mfn-registermediator en aangesloten bij de Mediatorsfederatie Nederland. Door middel van mediation kunnen geschillen – op zowel zakelijk als persoonlijk vlak – vaak al met enkele mediationgesprekken worden opgelost. Dit kan aanzienlijk schelen met de kosten van procedures (denk aan hoger beroep, griffierecht etc.). Daarnaast is er geen sprake van procesrisico’s met de nodige kostenveroordelingen. Kortom: mediation kan uitkomst bieden!

Sparringspartner voor ondernemers

Voor ondernemers die behoefte hebben om regelmatig even te overleggen over bepaalde zaken heeft Som Advocatuur een abonnement ontwikkeld waarbij tegen een vast tarief eerste lijnsrechtshulp wordt verleend. Daarbij worden jaarlijks een aantal belangrijke overeenkomsten (koop-, offerte-, arbeidsovereenkomst) gecontroleerd op volledigheid. Zo zijn ondernemers ervan verzekerd dat de basis waarmee wordt gewerkt inhoudelijk juist is en wordt voorkomen dat het bij het aangaan van een overeenkomst al mis kan gaan.

Interesse gewekt?

Neem dan eens contact op met Som Advocatuur voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken wat Som Advocatuur voor u kan betekenen.

Rechtsgebieden particulier:

  • Arbeidsrecht
  • Bestuursrecht
  • Civiel recht
  • Erfrecht
  • Huurrecht
  • Letselschade
  • Mediation
  • Personen- en Familierecht
  • Sociaal zekerheidsrecht
  • Verbintenissenrecht

Rechtsgebieden zakelijk:

Neem contact op met Som Advocatuur

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor Som Advocatuur. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

John Veerman

Mijn naam is John Veerman. Ik ben als advocaat en Mfn-registermediator werkzaam bij Som Advocatuur. Als advocaat adviseer en procedeer ik voor zowel ondernemingen als

Bekijk profiel