“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Van Donk advocaten

Betrokken, daadkrachtig enoplossingsgericht; dat kenmerkt ons advocatenkantoor! Uw zaak is bij ons in de juiste handen. Wanneer u met een juridische geschil zit is het belangrijk dat u snel geholpen door de juiste specialist. Onze advocaten gaan graag aan de slag voor u en gaan op zoek naar de beste oplossing.

Begrijpelijke taal

Onze advocaten leggen alles uit in taal die u begrijpt. De juridische wereld kan nogal ingewikkeld ogen voor u. Wij begrijpen dat en zorgen ervoor dat wij alles zo goed mogelijk uitleggen.

Uw belang staat voorop

Het is ons doel om de beste oplossing te vinden voor uw zaak! Uw belang staat voorop. U kunt er vanuit gaan dat onze advocaten er alles aan doen om de zaak zo goed mogelijk af te wikkelen. Met de juiste kennis en ervaring is uw zaak in de juiste handen!

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij bespreken uw zaak en leggen uit wat wij voor u kunnen betekenen.

Rechtsgebieden particulier:

Rechtsgebieden zakelijk:

Neem contact op met Van Donk advocaten

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor Van Donk advocaten. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

mevr. S. van Donk
S. van Donk

S. van Donk is een betrokken en bevlogen advocaat. Zij zet zich colledig in voor uw zaak en gaat buiten de gebaande paden om de

Bekijk profiel
mevrouw winter van rijswijk
B. Winter - van Rijswijk

B. Winter – van Rijswijk is een enthousiaste en gedreven advocaat. Zij zoekt bij problemen altijd naar een praktische oplossing. Ze hecht daarbij veel waarde

Bekijk profiel