“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

AR Juridisch Advies

AR Juridisch Advies is een klein kantoor dat zich kenmerkt door de persoonlijke benadering van haar klanten. Na jarenlang gevestigd te zijn geweest in De Vijfhoek in Deventer hebben wij ervoor gekozen om in mei 2016 neer te strijken in het mooie dorpje Schalkhaar en onze intrek te nemen in het voormalige bibliotheekgebouw.

Persoonlijke benadering

In de loop der jaren hebben wij gemerkt dat steeds meer mensen het gevoel hebben dat zij niet gehoord worden. Met name binnen werkrelaties komt het voor dat signalen door werkgevers onvoldoende worden opgepakt. Vaak ontstaan er daardoor conflicten die kunnen uitlopen op ontslag. Hier kunnen wij u bij helpen. Door onze persoonlijke benadering krijgen wij uw wensen en visie al snel goed in beeld en kunnen we hier goed op inspelen. Wij bekijken samen met u de situatie en bespreken welke mogelijkheden er zijn. Door middel van onze gemotiveerde adviezen wordt u in de gelegenheid gesteld om een voor u passende keuze te maken.

Goede gesprekken

Onze ervaring is dat met goede gesprekken veel zaken naar tevredenheid van alle betrokken partijen kunnen worden opgelost. Door een luisterend oor en de praktische benadering van onze dienstverlening wordt dit doel ook veelal bereikt. Mocht een procedure toch nodig zijn, dan kunnen wij u daar ook zeker bij helpen.

Betaalbaar

Hoewel aan onze dienstverlening kosten verbonden zijn, proberen wij deze kosten zo laag mogelijk en daarmee ook betaalbaar te houden . Aan het eerste contact, waarbij wij uw situatie met u doorspreken, zijn geen kosten verbonden. Aan de hand van uw verhaal kunnen wij op basis van onze ervaring een inschatting maken van de haalbaarheid van uw wensen.

20 jaar ervaring

Wij hebben inmiddels bijna 20 jaar ervaring op diverse rechtsgebieden, waaronder het Arbeidsrecht, het Ontslagrecht en pensioenen. Naast deze vakgebieden beschikken wij ook over een ruime ervaring op het gebied van de Drank- en Horecawet.

Waarom AR Juridisch Advies

Het is belangrijk om de juiste jurist voor uw zaak te kiezen. Waarom wij?

  • Goede bereikbaarheid (telefonisch en per mail)
  • Klantvriendelijke en persoonlijke benadering
  • Wij luisteren naar uw wensen en vertalen deze in juridisch stappen
  • Geen reistijd. Wij komen graag naar u toe.
  • De klant beslist. Wij zetten de mogelijkheden op een rijtje, maar u beslist wat er uiteindelijk gaat gebeuren.

Door gebruik te maken van de diensten van AR Juridisch advies bent u verzekerd van goede hulp tegen een betaalbare prijs.

Rechtsgebieden particulier:

Rechtsgebieden zakelijk:

Neem contact op met AR Juridisch Advies

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met juristenkantoor AR Juridisch Advies. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

Ermanda Akker Rijsman

Mijn naam is Ermanda Akker Rijsman. Ik ben in 1996 afgestudeerd aan de Hanzehogeschool te Groningen. In september 2006 ben ik in Deventer begonnen met […]

Bekijk profiel