Problemen op werk of word je ontslagen?
Wij helpen jou graag bij de juridische zaken!

Wanneer je jouw baan dreigt te verliezen zorgt dat voor veel onzekerheid. Zorg dat je tijdig hulp zoekt om de juridische zaken te regelen! Wij begrijpen jou en kunnen jou de juiste juridische hulp bieden.

De medewerkers van De Nationale Adviesbalie luisteren naar jouw verhaal en geven advies waar jij mee verder kan. Is het nodig, dan laten we je bellen door een jurist, advocaat of mediator uit jouw omgeving.

Tip:
Wacht niet te lang met het zoeken van hulp.
Hoe langer je wacht hoe lastiger het wordt om juridische problemen op te lossen! Wanneer je ons belt nemen we jouw situatie door en geven we je passend advies. Wij werken tevens samen met advocaten door heel het land die jou kunnen bijstaan indien nodig!

Wat kunnen wij voor jou doen?

Leg jouw situatie aan ons voor. Vul het contactformulier in en dan bellen wij jou terug. Natuurlijk kan je ons ook zelf bellen op 088-6002814.

Wij luisteren naar jouw verhaal en proberen samen met jou een goede oplossing te vinden!

Op deze manier helpen we je op weg met jouw juridische probleem. Is er meer hulp nodig? Ook dit regelen wij voor jou! We brengen je dan in contact met een goede advocaat, jurist of mediator bij jou in de omgeving.

Wat vinden onze klanten?

Help mij verder

14124-NAB-Website-7093-150x150
  • Wij nemen de tijd om naar jouw verhaal te luisteren
  • Wij geven jou advies op maat
Bellen kan ook voor direct gratis advies
088-6002814 (gebruikelijke belkosten)

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.