Heb je te maken met ontslag en zit je met vragen? Onze juridische medewerkers zitten voor je klaar. Bel vrijblijvend 0900 4455600 (40 cent per minuut). Ook vindt je op onze website veel informatie en tips.

Wat te doen bij ontslag?

Je bent ontslagen….schrik, paniek, boosheid en verdriet! Een begrijpelijke reactie, want veel mensen hebben niet vaak met ontslag te maken gehad. Vaak weet je niet goed wat je moet doen. Onze site helpt je op weg. En kom je er zelf niet uit, heb je vragen of zit je met twijfels neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen aan de hand van jouw verhaal advies geven over de verder te nemen stappen.

Is er verdere hulp nodig, dan kunnen we je altijd in contact brengen met een specialist bij jou in de buurt die kan helpen.

 

 

Contact met onze medewerkers is altijd kosteloos. Neem dus gerust even contact op om jouw situatie door te spreken 0900 4455600 (40 cent per minuut).

Tip: Maak geen fouten: dat kan je WW-uitkering in gevaar brengen!

Niet akkoord

Om je uitkering niet in gevaar te brengen, moet je nooit zomaar akkoord gaan met jouw ontslag. Deel jouw werkgever onmiddellijk mee dat je het er niet mee eens bent en maak bezwaar tegen het ontslag.

Meest gestelde vragen

De antwoorden op de meest gestelde vragen bieden je hulp als je net te horen hebt gekregen dat je wordt ontslagen of net jouw ontslag hebt gekregen. Weet je niet wat je moet doen? Vraag het dan geheel vrijblijvend aan één van onze juridisch adviseurs.