“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Eerste hulp bij ontslag

  • Word je ontslagen? Vraag altijd om advies.
  • Ga nooit zomaar akkoord. Dit kan je recht op WW in gevaar brengen!
  • Je staat er niet alleen voor. Bel ons voor advies.
9,4
Klanten vertellen

694 beoordelingen

Lees voor

Heb je te maken met ontslag en zit je met vragen? Onze juridische medewerkers zitten voor je klaar. Bel vrijblijvend 088-6002800 (gebruikelijke belkosten). Wij geven je gratis advies waar je mee verder kunt. Als er meer hulp nodig is kunnen wij dit ook voor je regelen. Ook vind je op onze website veel informatie en tips.

Wat te doen bij ontslag?

Je bent ontslagen….schrik, paniek, boosheid en verdriet! Een begrijpelijke reactie, want veel mensen hebben niet vaak met ontslag te maken gehad. Vaak weet je niet goed wat je moet doen. Onze site helpt je op weg. En kom je er zelf niet uit, heb je vragen of zit je met twijfels? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen aan de hand van jouw verhaal advies geven over de verder te nemen stappen. Is er verdere hulp nodig, dan kunnen we je altijd in contact brengen met een specialist bij jou in de buurt. Contact met onze medewerkers is altijd kosteloos. Bel ons gerust op 088-6002800 (gebruikelijke belkosten) om jouw situatie door te spreken. Wij bieden de juiste hulp bij ontslag.

Tip:
Maak geen fouten! Een verkeerde reactie kan ervoor zorgen dat je je WW-uitkering in gevaar brengt!

Ga niet direct akkoord

Om je uitkering niet in gevaar te brengen, moet je nooit zomaar akkoord gaan met jouw ontslag. Laat jouw werkgever direct weten dat je het er niet mee eens bent en maak schriftelijk bezwaar tegen het ontslag.

Meest gestelde vragen ontslag

De antwoorden op de meest gestelde vragen bieden je hulp als je net te horen hebt gekregen dat je wordt ontslagen of net jouw ontslag hebt gekregen. Weet je niet wat je moet doen? Vraag het dan geheel vrijblijvend aan één van onze juridisch adviseurs. Zij bespreken je situatie en geven je advies op maat.

Meer informatie