WS Advocaten biedt de juiste hulp!

Heeft u een probleem op het werk? Een vraag over uw rechten? Twijfels over uw plichten? Bent u ontslagen of dreigt er ontslag? Of heeft u andere hulp nodig binnen het arbeidsrecht? Neem dan direct contact met ons op via 088-6002825 (gebruikelijke belkosten) of ons contactformulier. Wij adviseren om bij arbeidskwesties niet te lang te wachten met het zoeken van hulp. Vaak worden de problemen enkel groter als u langer wacht. Arbeidsrechtadvocaat Krystle Aaron – de Bies van WS Advocaten helpt u graag!

Krystle Aaron – de Bies staat bekend als een scherp, analytisch en zeer betrokken advocaat. Cliënten omschrijven haar als toegankelijk ofwel goed benaderbaar. Ook geven cliënten aan dat zij het fijn vinden dat ze het recht [dat soms erg ingewikkeld is] vrij makkelijk aan hen kan uitleggen zodat ze ook goed begrijpen waar ze mee bezig zijn. Erg belangrijk, want je behandelt een zaak samen met een cliënt. De advocaat kan wel goed het recht kennen, maar voor de feiten blijft de input van de cliënten leidend. Elk feit kan immers van belang zijn.

Tip:
Are you an expat, or do you prefer to communicate in English? That’s not a problem, Im willing to help you. I specialise in employment law and in particular dismissal law. I deal with everything that has to do with the dismissal of employees on a daily basis. You can contact me through the following phone number 088-6002825 (gebruikelijke belkosten) or fill in our contactform below. I will be happy to help you with your case.

Wat kunt u verwachten?

Leg uw situatie aan ons voor. Vul het contactformulier in en dan bellen wij u zo snel mogelijk terug. Natuurlijk kunt u ons ook zelf bellen op 088-6002825.

Wij luisteren naar uw verhaal en beantwoorden uw vragen.

Vervolgens brengen we u, indien nodig, in contact met advocaat Krystle Aaron-Bies van WS Advocaten. Zij gaat met u op zoek naar de juiste oplossing voor uw probleem!

Meer informatie over Krystle Aaron – de Bies

Ik ben Krystle Aaron-de Bies, werkzaam als advocaat en partner bij WS Advocaten & Mediators in Amsterdam Zuid. Ik ben gespecialiseerd in het arbeidsrecht en dan met name in het ontslagrecht. Op dagelijkse basis houd ik me bezig met alles wat met het ontslag van werknemers te maken heeft.

Met welke zaken kan ik u helpen?

Ik kan u helpen met alle arbeidsrechtgerelateerde zaken. Ik kan u onder andere helpen bij ontslag op staande voet, ontbindingen, maar ook bij het schrijven van protestbrieven tegen officiële waarschuwingen. Daarnaast werk ik veelvuldig met vaststellingsovereenkomsten. Het loont om een advocaat naar de aangeboden vaststellingsovereenkomst te laten kijken. Veelal kan er nog het een en ander voor worden uitgehaald, bijvoorbeeld een hogere ontslagvergoeding. Verder is het ook gebruikelijk dat de werkgever voor de beoordeling van de vaststellingsovereenkomst de advocaatkosten betaald. Mocht dat niet het geval zijn, kan ik ook hierover met uw werkgever worden onderhandeld. Ik sta in mijn advocatenpraktijk niet alleen werknemers bij, maar ook diverse werkgevers, zoals MKB-ers.

Mijn ervaring

Voordat ik besloot advocaat te worden heb ik jarenlang voor een groot bestuursorgaan gewerkt en dan met name als juridisch adviseur verbonden aan HRM-afdelingen. Ook in die functie heb ik ervaring opgedaan met [complexe] ontslagzaken. Gezien die achtergrond sta ik ook in mijn advocatenpraktijk ambtenaren bij. Ik ben ook verbonden als lid van de Geschillencommissie van de Gemeente Soest, waarin ik B&W op het gebied van rechtspositionele geschillen met ambtenaren met raad en daad bijsta.

Help mij verder

  • Arbeidsrechtadvocaat Krystle Aaron – de Bies geeft de juiste oplossing voor uw zaak.
  • Gratis kennismakingsgesprek voordat u uw zaak bij ons start.
Bellen kan ook voor direct gratis advies 088-6002825 (gebruikelijke belkosten)

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.