“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”
9,5
Klanten vertellen

1294 beoordelingen

“De advocaat was een integere man en heeft de zaak goed opgepakt”

Het ging niet goed op het werk. In mijn beleving was er sprake van een stelselmatig gebrek aan erkenning en waardering. Ik ging steeds minder goed in mijn vel zitten en kwam uiteindelijk thuis te zitten met overspannenheidsklachten. Ik zag het niet meer zitten en wilde eigenlijk het liefst zo snel mogelijk weg bij mijn werkgever. Hoe is dit moest aanpakken wist ik echter niet. Ik stuurde een bericht naar ontslagkrijgen.nl en werd snel teruggebeld. Ik kreeg goede adviezen en ging het gesprek aan met mijn werkgever. Toen zij uiteindelijk met een voorstel kwamen nam ik opnieuw contact op met ontslagkrijgen.nl en werd in contact gebracht met een goede advocaat bij mij in de omgeving. Hier was is zeer tevreden over. De advocaat had veel kennis. Het was een integere man en heeft de zaak goed opgepakt.

Casus: Zelf weg willen bij de werkgever

Wij krijgen vaak aanvragen van mensen die zelf om welke reden dan ook weg willen bij de werkgever. In sommige gevallen, zoals hierboven is de werkgever eigenlijk mede schuldig aan de situatie die in ontstaan. In dat soort gevallen heb je een goede troef in handen om te onderhandelen over ontslag met wederzijds goedvinden. De werkgever is natuurlijk niet verplicht om hieraan mee te werken, maar in veel gevallen is ontslag ook voor de werkgever gunstiger. Een werkgever zit immers niet op een zieke werknemer te wachten. Het kan dan ook zeker nuttig zijn om je situatie voor te leggen aan de werkgever om te kijken of zij je hierin tegemoet willen komen. Laat een voorstel van de werkgever altijd nakijken om er zeker van te zijn dat u straks ook een WW-uitkering kunt krijgen.

Zit je in een vervelende situatie op het werk en wil je advies voor je het gesprek met de werkgever aangaat? Of wil je een voorstel laten nakijken? Neem dan gerust even contact op met een van onze adviseurs. Zij helpen je graag verder.