“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

“De advocaat heeft enthousiast mijn zaak opgepakt!”

Ik werkte al 12,5 jaar  voor mijn werkgever middels een 0-urencontract. De laatste tijd werden de uren die ik moest werken al geminderd en nu gaat een collega mijn uren overnemen. Ik ben dus boventallig verklaard. Mijn werkgever heeft aangegeven dat ik na de zomer niet meer terug hoeft te komen. Over ontslag heeft hij het niet gehad.  Ik wilde graag weten of ik in aanmerking zou komen voor een ontslagvergoeding. Daarom heb ik contact gezocht met de medewerkers van  Ontslag-krijgen.nl. Al snel bleek dat ik hulp nodig had. De medewerkers van Ontslag-krijgen.nl hebben mij in contact gebracht met een advocaat bij mij in de buurt.  Die advocaat is snel en adequaat te werk gegaan. Je kon merken dat hij veel kennis van zaken had. Uiteindelijk is alles goed opgelost. De advocaatkosten zijn zelfs uitonderhandeld en worden door de werkgever vergoed.

Casus: Geen werk meer aanbieden met 0-urencontract

Mevrouw gaf aan dat ze al 12,5 jaar voor haar werkgever werkt middels een 0-urencontract. De laatste tijd werden de uren al minder en haar is verteld dat ze na de zomer geen werk meer zou hebben omdat een collega de uren zou overnemen. De werkgever heeft niet over ontslag gepraat. Het lijkt erop dat deze de boel gewoon wilde laten doodbloeden. Een nul uren contract beëindigen door iemand niet meer op te roepen is echter niet mogelijk. Daarom hebben wij mevrouw in contact gebracht met één van onze advocaten.  De arbeidsrechtadvocaat heeft haar snel en adequaat geholpen. De advocaat heeft er tevens voor gezorgd dat het haar geen geld heeft gekost. De advocaatkosten zijn bij de werkgever neergelegd.

Tip: Heeft u ook een 0-urencontract en worden er geen uren meer aangeboden? Schroom niet en neem contact op met onze juridische medewerkers. Zij bespreken jouw situatie en sturen je zo nodig door naar een advocaat bij jou in de buurt.