“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

De jurist wilde mij eerst zien, om te weten of er een goede klik was!

Ik heb ontslag gekregen bij mijn werkgever waarvoor  ik al 8 jaar werk. Het bedrijf is verkocht aan een andere partij en mijn functie zou komen te vervallen. Aangezien ik een alleenstaande moeder ben wil ik mijn baan niet kwijt. Er werken 200 mensen bij de werkgever en sommige collega’s met tijdelijke contracten gaan wel over naar de nieuwe werkgever. Ik heb een voorstel gekregen en wilde zeker weten dat dit er goed uitziet. Daarom heb ik contact gezocht met de medewerkers van De Nationale Adviesbalie. Zij hebben mij in contact gebracht met een goede arbeidsjurist. Deze mevrouw was een rustig persoon, nuchter en realistisch. Een plezierig persoon om mee te werken. Ik had meerdere juristen benaderd maar deze jurist die De Nationale Adviesbalie had geadviseerd wilde mij eerst zien om te bekijken of er een klik zou zijn. Dit sprak mij erg aan.  Al met al ben ik zeer tevreden over deze werkwijze.

Casus: Ontslag na overname

Mevrouw gaf aan dat ze na 8 jaar ontslag zou krijgen omdat het bedrijf waar zij werkzaam was was verkocht aan een andere partij. Mevrouw vond dit erg vervelend omdat ze haar baan niet kwijt wilde. Ze is een alleenstaande werkende moeder en heeft het geld gewoon nodig. Ze vond dat het allemaal wel makkelijk ging. Al snel bleek dat collega’s die een tijdelijk contract hadden wel werden overgenomen. Ze zou diezelfde dag nog een voorstel ontvangen en die wilde ze laten controleren door een arbeidsjurist. Daarom hebben wij een haar in contact gebracht met één van onze juristen uit ons netwerk. Die heeft haar op een goede manier geholpen en mevrouw was zeer tevreden met de jurist, vooral om ze een rustig en nuchter persoon is.

Tip: Heb je ook hulp nodig bij je ontslag. Schroom niet en neem contact op met onze juridische medewerkers. Zij bespreken jouw situatie en sturen je zo nodig door naar een advocaat of jurist bij jou in de buurt.