“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

“De arbeidsjurist heeft heel snel en correct gehandeld”.

Na 14 jaar gewerkt te hebben als kelner heeft mijn werkgever mij een voorstel gedaan om het bedrijf te verlaten. Er is een nieuwe eigenaar gekomen en dit heeft wat problemen veroorzaakt in de relatiesfeer. Ik wilde de beëindigingsovereenkomst laten nakijken omdat ik ervoor wilde zorgen dat het allemaal netjes afgerond zou worden. Daarom heb ik contact opgenomen met De Nationale Adviesbalie. Zij hebben mij aangeraden om er een jurist naar te laten kijken. Die jurist heeft mij direct gebeld en heeft het snel en correct opgepakt. Tevens heeft ze mij, in begrijpelijke taal, van veel informatie voorzien. Dit heeft een hoop duidelijk gemaakt.

Casus: Ontslag na verstoorde arbeidsrelatie

Meneer  van Beek heeft na 14 jaar te hebben gewerkt als kelner problemen gekregen met de nieuwe werkgever. Door deze verstoorde arbeidsrelatie heeft hij besloten om er mee te stoppen. De werkgever heeft een beëindigingsovereenkomst opgesteld en deze wilde meneer laten nakijken. Dit is belangrijk omdat hij wel zeker wilde weten dat hij een WW-uitkering zou kunnen ontvangen. Wij hebben hem  juridische informatie gegeven en aangegeven dat het wel verstandig was om een jurist in te gaan schakelen om het voorstel van de werkgever na te kijken. Hierin hebben wij kunnen bemiddelen.  Wij hebben hem in contact gebracht met een van onze juristen uit ons netwerk waarmee wij goede ervaringen hebben. Deze jurist heeft meneer gelijk gebeld en heeft alles correct en snel afgehandeld. Meneer van Beek was zeer tevreden.

Tip: Heeft u problemen met uw werkgever en wilt u ontslag nemen, neem dan contact op met onze juridische medewerkers. Zij helpen u graag verder.