“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Mevrouw Molenberghs, Hoesselt, 3 juni 2013

9,5
Klanten vertellen

1319 beoordelingen

“Bedankt voor de goede zorgen. Ik was blij met het snelle contact en ben door jullie doorverwezen naar een uitstekende advocaat.” 

 

“Als donderslag bij heldere hemel werd ik onlangs op staande voet ontslagen. Volgens mijn werkgever was er van alles mis met mijn houding. Ook waren er volgens hem klachten van cliënten binnen gekomen. Er werd mij verder niets over de inhoud van de klachten verteld. Eerst werd ik een week geschorst en vervolgens kreeg ik ontslag op staande voet. Op internet kwam ik al snel terecht op www.ontslag-krijgen.nl. Een duidelijke site met veel informatie. Ik heb een terugbelverzoek ingediend en werd snel teruggebeld door een medewerker van De Nationale Adviesbalie (NAB). Het advies was om de zaak bij een advocaat neer te leggen. De NAB bracht mij in contact met een goede advocaat bij mij in de buurt. Er werd goed naar mij geluisterd en de arbeidsrecht advocaat heeft de zaak direct opgepakt.”

 

Mevrouw Molenberghs, Hoesselt, 3 juni 2013

Casus: Ontslag op staande voet aanvechten

Het lijkt erop dat de werkgever al langere tijd aan het zoeken is naar een manier om van mevrouw af te komen. Mevrouw geeft aan dat zij op werk haar mening niet onder stoelen of banken schuift. Dit wordt door de werkgever niet gewaardeerd. De werkgever heeft al eerder geprobeerd van mevrouw af te komen, maar dat is toen mislukt. Mevrouw is wel eerder aangesproken op haar vorm van communicatie. Echter is er nooit iets vertelt over klachten van cliënten. De werkgever wilt niet aangeven wat de klachten precies inhouden. Al met al lijkt er geen goede reden te zijn voor ontslag. Ontslag op staande voet heeft grote gevolgen. Als je op deze manier wordt ontslagen heb je namelijk geen recht op WW-uitkering. Dat betekent dus dat mevrouw zonder inkomen zou komen te zitten. Wij hebben haar het advies gegeven om een advocaat in de arm te nemen om tegen deze vorm van ontslag in te gaan. Als de reden voor het ontslag op staande voet niet gegrond blijkt te zijn is het zelfs mogelijk om een ontslagvergoeding te krijgen. Wij hebben mevrouw in contact gebracht met een goede advocaat bij haar in de buurt met veel ervaring op dit gebied. Deze heeft de zaak opgepakt.

 

Let op: Bij ontslag op staande voet verliest je jouw recht op een uitkering. Laat je daarom bijstaan door een deskundige advocaat! Neem vandaag nog contact met ons op en wij helpen je verder.