“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

“De dienstverlening vond ik prima. Zeer direct en duidelijk.”

 

“Omdat er steeds minder werk was moest de werkgever van mijn zoon bezuinigen. Hij besloot daarom om mijn zoon te ontslaan. Wij hadden nog nooit met ontslag te maken gehad. Bij De Nationale Adviesbalie werd ik prima geholpen. Zij waren zeer direct, zonder al te veel poespas. De arbeidsrecht advocaat waar ik mee in contact kwam was ook uitstekend. Hij was duidelijk en gaf goede, heldere adviezen.”

 

Anoniem, 5 juni 2012

Casus: recht op WW-uitkering veilig stellen.

De zoon van meneer werkt in de bouw. Hier zijn in de crisis rake klappen gevallen en daardoor heeft het bedrijf het zwaar. Er komen nauwelijks opdrachten binnen. De werkgever besluit dan ook dat er bezuinigd moet worden. Zij kiezen ervoor om de zoon van meneer te ontslaan. Er komt een vaststellingsovereenkomst. Toen meneer contact met ons opnam bleek al snel dat er het nodige aan de overeenkomst mankeerde. Wij brachten hem in contact met een goede advocaat om ervoor te zorgen dat het ontslag op de juiste manier zou plaatsvinden. De advocaat heeft de vaststellingsovereenkomst nagekeken en aangegeven wat hieraan veranderd moest worden. Hiermee werd het recht op WW-uitkering veiliggesteld.

 

Tip: Hebt je ook een vaststellingsovereenkomst gekregen, laat dan altijd een ontslagcheck doen door een specialist. Wij kunnen je daarbij helpen.