“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Margreet, 55 jaar, Amstelveen, 17 december 2012

9,5
Klanten vertellen

1366 beoordelingen

“Ik hoop dat jullie in de toekomst nog veel mensen de hulp, die zo vaak nodig is, kunnen bieden”

 

“In maart van dit jaar heb ik bij jullie om advies gevraagd over mijn komende ontslag. Inmiddels is alles naar redelijke tevredenheid afgerond. Jullie hebben mij destijds in contact gebracht met een arbeidsrecht advocaat die mij ontzettend goed geholpen heeft. Ik wil jullie langs deze weg heel hartelijk danken voor de adviezen en morele steun die ik van jullie mocht ontvangen. Zonder dit zou alles een stuk moeilijker voor me zijn geweest. Ik hoop dat jullie in de toekomst nog veel mensen de hulp, die zo vaak nodig is, kunnen bieden. Nogmaals 1000x hartelijk dank!”

 

Margreet, 55 jaar, Amstelveen, 17 december 2012.

Casus: Werknemer wordt ontslagen zodra ze uit ziektewet is.

Mevrouw was al enige tijd aan het kwakkelen met haar gezondheid. Dit kwam waarschijnlijk omdat zij zichzelf niet de kans gaf volledig te herstellen en dus iedere keer weer te snel aan het werk ging. De werkgever was dit zat en gaf aan dat mevrouw, zodra zij weer beter zou zijn, zou worden ontslagen. Niet echt een prettig vooruitzicht natuurlijk. Toen zij ons belde had de ARBO-arts net laten weten dat hij haar weer beter zou melden. Mevrouw had wel het verzoek voor een deskundigenoordeel aangevraagd, maar dit liet nog enige tijd op zich wachten. Ondertussen greep de werkgever het oordeel van de ARBO aan om tot ontslag over te gaan. De werkgever kwam met een ontslagvoorstel. Wij brachten mevrouw in contact met een goede advocaat bij haar in de buurt, die haar hielp bij de onderhandelingen. Ondertussen is alles naar tevredenheid opgelost.

 

Tip: Zit je in een soortgelijke situatie? Het is belangrijk je goed te laten adviseren. Neem gerust contact op met onze adviseurs. Zij helpen je graag verder.