“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Marcel, 49 jaar, Uithoorn, 29 mei 2012.

9,5
Klanten vertellen

1365 beoordelingen

“Kan maar 1 ding zeggen tegen jullie ik ben SUPER !!! geholpen door jullie en zal ook iedereen doorverwijzen naar jullie.”

 

“Ik werkte nog maar kort bij mijn werkgever en alles leek goed te gaan. Toen, uit het niets, werd ik ineens ontslagen. De werkgever kwam met een ontslagvoorstel, waar ik het niet mee eens was. Al met al bleek dat ik in de plaats was gekomen van een werknemer, die er al 16 jaar had gewerkt. Deze werknemer bleek weer terug te komen en dus moest ik maar weg. Ik heb de NAB gevraagd mij te bellen en al snel bleek dat het voorstel van de werkgever niet toereikend was. Zij hebben voor mij een uitstekende advocaat ingeschakeld. Deze heeft ervoor gezorgd dat ik met een goede vergoeding afscheid kon nemen.”

Marcel, 49 jaar, Uithoorn, 29 mei 2012.

Casus: correcte ontslagvergoeding

In mei 2011 is meneer in dienst gekomen. De werkgever had net afscheid genomen van een collega die 16 jaar lang de functie van meneer had vervuld, maar toe was aan een nieuwe uitdaging. Meneer functioneerde goed en de werkgever was zeer tevreden. Toen, in februari 2012, bleek het uitstapje van de oud-werknemer niet goed te zijn bevallen. Hij wilde weer terugkomen bij het bedrijf. Meneer, die ondertussen zijn werkzaamheden had overgenomen kreeg prompt een ontslagvoorstel van de werkgever om het contract te gaan ontbinden. Natuurlijk alles behalve terecht. Meneer had goed gefunctioneerd waardoor er geen goede reden was voor het ontslag. Wij brachten meneer in contact met een goede advocaat, die korte metten maakte met het voorstel van de werkgever en een goede ontslagvergoeding wist uit te onderhandelen.