“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Meneer Sissing: “De advocaat is echt in de zaak gedoken. Ik was zeer onder de indruk van de diepgang van het onderzoek.”

9,5
Klanten vertellen

1336 beoordelingen

“De advocaat is echt in de zaak gedoken. Ik was zeer onder de indruk van de diepgang van het onderzoek”

“Ik was 12 jaar in dienst toen ik te horen kreeg dat ik ontslagen zou worden. De reden was dat de subsidie waarvan ik werd betaald zou wegvallen. Economische redenen dus. Op zich had ik hier wel begrip voor, maar de werkgever deed mij wel een erg laag aanbod. Ik wilde hier niet direct mee akkoord gaan en ben naar informatie gaan zoeken. Na contact te hebben gehad met de medewerkers van Ontslag-krijgen.nl werd ik in contact gebracht met een uitstekende advocaat in mijn woonplaats. Deze is in de zaak gedoken. Ik was zeer onder de indruk van de diepgang van het onderzoek. Ze zijn echt aan het spitten geweest en hebben de zaak van meerdere kanten belicht. Daarnaast gebeurde dit alles ook behoorlijk snel. Uiteindelijk hebben zij mij een aantal keuzes gegeven, waaruit ik de beste optie heb gekozen.”

Meneer Sissing, 54 jaar, Groningen, 18 maart 2013.

Tip: Zit u in een soortgelijke situatie? Wacht niet te lang. Neem vandaag nog contact op met de medewerkers van Ontslag-Krijgen.nl. Zij kunnen u vrijblijvend adviseren en in contact brengen met een advocaat uit ons netwerk.

Casus: Werknemer wordt om economische redenen ontslagen.

In dit geval is er sprake van ontslag door economische omstandigheden. De reden van het ontslag is gegrond. Het geld waar meneer van betaald wordt komt te vervallen. De rest van de organisatie blijft gewoon bestaan, het gaat puur om de functie van meneer. De verdere financiën zijn op orde en daarom zou meneer gewoon een ontslagvergoeding conform de kantonrechtersformule moeten krijgen. Dit werd in eerste instantie niet geboden. Er werd vrij laag ingezet. De ontslag advocaat uit Groningen heeft meneer geholpen om eruit te halen wat erin zat.