“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”
9,5
Klanten vertellen

1299 beoordelingen

“De advocaat was erg goed. Het was zeer prettig met zo’n kundige en bedreven man samen te werken en ik weet zeker dat ik zonder hem niet zo ver was gekomen”

Ik werkte al 22 jaar bij mijn werkgever. Volgens de werkgever was er geen werk meer voor mij. Hij kwam met een voorstel op papier. Ik was zo overdonderd dat ik zonder nadenken direct heb getekend. Heel stom natuurlijk. Gelukkig was er nog geen man overboord. Ik kwam terecht bij Ontslagkrijgen.nl en kon mijn verhaal doen. Al snel werd ik doorverwezen naar een advocaat. Deze heeft mij uitstekend geholpen. We zijn uiteindelijk bij de kantonrechter terechtgekomen waar de zaak is geschikt.

Casus: Nooit zomaar tekenen

De belangrijkste tip als je te maken hebt met ontslag is om nooit, maar dan ook nooit zomaar iets te tekenen. Krijg je iets onder je neus geduwd door de werkgever, geef dan aan dat je het in ontvangst neemt en dat je er later nog wel op terugkomt. Heb je twijfels over het document neem dan gerust even contact op met onze medewerkers. Deze kunnen samen met jou bekijken of je met een gerust hart je handtekening kan zetten of niet.