“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Anoniem: “Doorverwezen naar een uitstekende advocaat”

9,5
Klanten vertellen

1321 beoordelingen

“Bedankt voor het doorverwijzen naar deze uitstekende advocaat.”

“Ik werk ondertussen vier jaar in het onderwijs. Onlangs werd mij verteld dat mijn tijdelijke contract niet werd verlengd. Al snel bleek dat mijn vierde overeenkomst niet volgens de wet was opgesteld. Eigenlijk was ik al vast in dienst. De werkgever bleef echter volhouden dat mijn contract toch echt een tijdelijk contract was. Er ontstond een discussie die mijn pet te boven ging. Voor advies nam ik contact op met De Nationale Adviesbalie. Ik werd heel goed geholpen en al snel bleek dat ik het inderdaad bij het goede eind had. Gezien het feit dat de gesprekken tussen mij en de werkgever tot zover op niets waren uitgelopen leek het de juridisch adviseur beter om een advocaat in te schakelen. Zij brachten mij in contact met een uitstekende advocaat. Deze is voor mij gaan onderhandelen. De zaak wordt zeer professioneel behandeld en er wordt goed geluisterd naar wat ik wil.”
Anoniem, 39 jaar, Den Haag, 15 oktober 2012.

CASUS: medewerker in vaste dienst door vierde tijdelijke contract

Werkgevers willen nogal eens vergeten dat een derde contract dat stilzwijgend doorloopt betekent dat de werknemer vanaf dat moment in vaste dienst is. Ook in dit geval ontstond hierover een discussie. Wat de werkgever hier doet druist tegen de wet in. De advocaat had dan ook voldoende stokken om mee te slaan. De onderhandelingen zijn nog gaande, maar verlopen goed.

Tip: Zit je in een soortgelijke situatie? Het is belangrijk je goed te laten adviseren. Neem gerust contact op met onze adviseurs. Zij helpen je graag verder.