Veel ondernemers hebben het zwaar in deze bijzondere tijd van het coronavirus. Bedrijven komen voor nieuwe uitdagingen te staan. Elke ondernemer gaat weer anders met zaken om. De komende weken laten wij verschillende ondernemers aan het woord. Op deze manier willen we bedrijven de kans geven zich voor te stellen en jou te inspireren in deze bijzondere tijd.

In dit artikel maken we kennis met Gerwin en Paula Sanders van restaurant Twenty2 uit Apeldoorn. Het is voor restaurants momenteel niet mogelijk om gasten te ontvangen in hun zaak. Een lastige periode, zowel financieel als geestelijk. De meeste ondernemers leggen hun ziel en zaligheid in hun onderneming. En nu ligt alles even stil. Gerwin en Paula stellen zich graag aan jullie voor en vertellen hoe zij de zaken momenteel aanpakken.

Eigenaren restaurant Twenty2 Apeldoorn

Wij zijn Paula en Gerwin Sanders eigenaren van Restaurant Twenty2 dat is gevestigd in Apeldoorn, het hart van de Veluwe. Waar wild en water samenkomen, waar rust en ruimte nog bestaan laten wij u kennismaken met het allerbeste uit de moderne keuken. Met de mooiste seizoen producten van de Veluwe en uit de IJsselvallei neemt de keuken u mee op een culinair avontuur door bossen, uiterwaarden en langs sprengen. Al bijna 10 jaar in een monumentaal pand in hartje centrum delen wij onze passie van (h) eerlijk eten en drinken met onze gasten.

Voor nu moeten horecazaken tot 6 april dicht. Verwachten jullie dat dit verlengd gaat worden?

We verwachten inderdaad dat we langer dicht moeten blijven om zo de ziekte te bestrijden, het is natuurlijk niet verstandig om dicht bij elkaar te zijn en helaas kan dat niet anders in ons restaurant. Voor zowel gasten als medewerkers is het nu dus het beste om dicht te blijven.

Merkten jullie de afgelopen weken al onrust bij bezoekers?

We kregen de laatste weken al veel annuleringen van gasten die het niet aandurfden waar we natuurlijk alle begrip voor hebben want gezondheid is nu het allerbelangrijkste.

Bieden jullie een afhaalmogelijkheid aan voor jullie klanten?

We hebben er voor gekozen om geen afhaal/bezorging te doen en te kiezen voor de gezondheid van ons en onze medewerkers. We werken in een hele kleine keuken en kunnen ons dus bijna niet aan de regels houden. Ook de investering van verpakking materiaal en de regeling van terugbetaling van personeelskosten als je toch omzet maakt heeft dit ons zo doen besluiten. Wel hebben we alle mogelijk hulp middelen van de regering aangevraagd.

Cadeaubon met korting!

Wij verkopen dinerbonnen met 10% korting zodat gasten later weer kunnen komen genieten! Wil je gebruik maken van deze actie? Mail restaurant Twenty2 op info@Restaurant-Twenty2.nl.

Maatregelen na 6 april

Vanavond wordt duidelijk gemaakt met hoeveel tijd de huidige maatregelen worden verlengd. Veel restaurants bieden leuke acties net zoals Twenty2 doet. Zodra deze periode voorbij is kunnen we dan weer genieten bij onze favoriete restaurants. Wij wensen alle ondernemers succes de komende tijd. In ons volgende artikel laten wij een uitzendbureau aan het woord! Hoe gaan zij om met de uitdagingen die deze periode ons brengt? Houdt onze site in de gaten.