“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”
9,5
Klanten vertellen

1293 beoordelingen

“De advocaat heeft een betere vaststellingsovereenkomst geregeld.”

 

“Ik was 8 jaar in dienst toen ik ineens van mijn werkgever een vaststellingsovereenkomst onder mijn neus kreeg geschoven. Het aanbod dat werd gedaan was erg minimaal. Ik besloot om deze reden niet te tekenen. Ik werd direct naar huis gestuurd en ben thuis meteen op internet neer meer informatie over ontslag gaan zoeken. Op Ontslag-krijgen.nl vond ik veel informatie waar ik iets mee kon. Ik heb een aanvraag ingediend en werd al vlot gebeld door een vriendelijke dame. Deze bevestigde inderdaad dat het bedrag dat werd geboden erg laag was. Zij adviseerde mij een advocaat in te schakelen. Een advocaat kon zorgen dat ik kreeg waar ik recht op had. Zij heeft mij in contact gebracht met een uitstekende arbeidsrecht advocaat. De advocaat heeft ervoor gezorgd dat ik een beter voorstel heb gekregen.”

 

Meneer Hendriks, Tiel, 3 juni 2013

 

Let op: Een advocaat kan helpen het maximale uit jouw vaststellingsovereenkomst te halen. Neem contact met ons op en bespreek met ons de juiste vervolgstappen.

Casus: Advocaat regelt betere vaststellingsovereenkomst.

Meneer kreeg na 8 jaar dienst ontslag aangezegd door de werkgever. In eerste instantie bood de werkgever een ontslagvergoeding van 4 maandsalarissen. Dit is gezien de leeftijd van meneer (53 jaar) en het aantal dienstjaren aan de lage kant. De werkgever had duidelijk de kantonrechtersformule niet toegepast. De advocaat waar wij meneer mee in contact brachten heeft ervoor gezorgd dat meneer toch heeft gekregen waar hij recht op had: een fatsoenlijke ontslagvergoeding en het behoud van recht op WW.