“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Meer informatie bij ontslag

  • Zit je met vragen over jouw ontslag? Bel voor gratis advies!
  • Onze medewerkers helpen je verder.
9,5
Klanten vertellen

1338 beoordelingen

Lees voor

Informatie bij ontslag is erg belangrijk! Als je te horen krijgt dat je wordt ontslagen, komt er heel wat op je af. Je schrikt en komt terecht in een stressvolle periode met veel onzekerheid. Vaak reageer je vanuit jouw emotie. Heel logisch natuurlijk.

Toch is het met de emoties die meespelen vaak lastig om goed te reageren op de werkgever. Het is juist heel belangrijk om rustig te blijven, alles zo zakelijk mogelijk te bekijken en specialistische hulp te zoeken.

Op onze website vind je veel informatie over ontslag. Daarnaast zitten onze juridische medewerkers voor je klaar. Heb je een vraag over jouw situatie? Stel hem dan gerust. Bij ons krijg je gratis advies waar je mee verder kunt!

Belangrijke punten bij ontslag

Als je te maken krijgt met ontslag, hou dan altijd deze punten in de gaten:

Tip:
Je werkgever mag je nooit verplichten of onder druk zetten om iets te ondertekenen. Onderteken dan ook nooit zomaar iets. Het gaat immers om jouw toekomst. Neem het voorstel in ontvangst en geef aan dat je er nog wel op terug komt. Neem vervolgens contact op met een specialist om de juiste vervolgstappen te overleggen. Het kan je veel geld schelen of zelfs opleveren!

Gratis juridische hulp

Ontslag-Krijgen.nl biedt gratis informatie over ontslag. Ook vind je onder de blogberichten de laatste actualiteiten. Naast de gratis informatie op onze website bieden wij juridische hulp. Onze juridische specialisten zijn vrijblijvend bereikbaar op telefoonnummer 088-6002800 (gebruikelijke belkosten) of via ons contactformulier. Zij luisteren naar jouw situatie, beantwoorden je vragen, geven je tips en kunnen inschatten of het verstandig is om een advocaat in te schakelen.

Welke informatie biedt Ontslag-Krijgen.nl?

Wij geven je alle informatie over ontslag krijgen en ontslag nemen. Ook bieden wij je een aantal relevante en gratis pdf-bestanden aan met aanvullende informatie. Kom je er op onze site niet helemaal uit of wil je graag een passend advies voor jouw persoonlijk situatie? Neem dan even contact met ons op. Onze medewerkers luisteren naar je verhaal en geven je gratis advies waar je weer mee verder kunt.

Heb jij de hulp nodig van een advocaat of jurist?

Ben jij op zoek naar een goede advocaat of jurist die jou verder kan helpen? Ook dan kan je bij ons terecht. Wij hebben een uitgebreid netwerk van specialisten op het gebied van ontslag die ervoor kunnen zorgen dat jij krijgt waar je recht op hebt.

Leg jouw situatie voor aan onze juridische medewerkers. Aan de hand van jouw verhaal kunnen zij goed inschatten welke advocaat of jurist bij jou in de buurt je hier het beste bij kan helpen. Als je dat wil brengen ze jou vrijblijvend in contact met de betreffende specialist. 

Meer informatie