Informatie bij ontslag is erg belangrijk. Als je te horen krijgt dat je wordt ontslagen komt er heel wat op je af. Je schrikt en komt terecht in een stressvolle periode met veel onzekerheid. Vaak reageer je vanuit jouw emotie. Heel logisch natuurlijk, Toch is het met de emoties die meespelen vaak lastig om goed te reageren op de werkgever. Het is juist heel belangrijk om rustig te reageren, alles zakelijk te bekijken en specialistische hulp te zoeken. Als je te maken krijgt met ontslag, ga dan altijd na:

Tip: Je werkgever mag je nooit verplichten of onderdruk zetten om iets te ondertekenen. Onderteken dan ook nooit zomaar iets. Het gaat immers om jouw toekomst. Neem contact op met een specialist om de juiste vervolgstappen te overleggen. Het kan je veel geld schelen of zelfs opleveren!

Gratis juridische hulp

Ontslag-Krijgen.nl biedt gratis informatie over de ontslagprocedure. Ook vind je onder de blogberichten de laatste actualiteiten. Naast de gratis informatie op onze website bieden wij juridische hulp. Onze juridische specialisten zijn vrijblijvend bereikbaar op telefoonnummer 0900 4455600 (40 cent per minuut) of via ons contactformulier. Zij kunnen jouw vragen vrijblijvend beantwoorden, je tips geven wat te doen en inschatten of het verstandig is een advocaat in te schakelen.

Welke informatie biedt Ontslag-Krijgen.nl?

De informatie op Ontslag-Krijgen.nl is verdeeld in twee hoofdthema’s:  Ontslag krijgen en ontslag nemen. Vervolgens vind je alle relevante informatie omtrent deze thema’s. Ook bieden wij een aantal relevante en gratis pdf-bestanden aan met aanvullende informatie. Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.