“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Meneer Bayrak, Rotterdam, 20 maart 2013

9,5
Klanten vertellen

1257 beoordelingen

“Mijn vader werd vanwege zijn leeftijd ontslagen. De advocaat heeft de zaken perfect geregeld.”

 

“Mijn vader is 61 jaar oud en was 40 jaar in dienst. De werkgever had aangegeven te willen ontbinden en kwam met een voorstel. Dit was wat ons betreft aan de lage kant. Door de leeftijd van mijn vader zou hij onmogelijk nog aan een andere baan kunnen komen. Hierdoor valt het ontslag voor hem extra zwaar. Dit natuurlijk ook omdat hij al 40 jaar in dienst was. Om deze redenen wilden wij eruit halen wat erin zat om de toekomst van mij vader zeker te stellen. Via ontslagkrijgen.nl werd ik gebeld door een goede arbeidsrecht advocaat bij ons in de buurt. De communicatie zowel mondeling, als schriftelijk was goed. Alles is prima en snel geregeld.”

 

Meneer Bayrak, Rotterdam, 20 maart 2013

 

Let op: Indien je op oudere leeftijd ontslagen wordt is het extra belangrijk dat de zaken goed geregeld worden. Je komt op oudere leeftijd niet meer zo gemakkelijk aan een nieuwe baan en je wilt een pensioengat zoveel mogelijk voorkomen. De medewerkers van OntslagKrijgen.nl helpen je graag verder. Vul het contactformulier in en onze medewerkers bellen je vrijblijvend terug.

Casus: Werknemer wordt ontslagen vanwege zijn leeftijd.

Oudere werknemers zijn sommige werkgevers een doorn in het oog. Ze zijn vaak wat duurder dan de jongere werknemers, misschien wat vaker ziek en pikken soms veranderingen wat minder snel op. Voor werkgevers soms een goede reden om tot ontslag over te gaan. Zo ook in dit geval. Meneer was 40 jaar in dienst en 61 jaar oud. Een leeftijd waarop ontslag extra zwaar valt. De kans dat u nog aan het werk komt is nihil en u zit met een pensioengat. Daarnaast heb je ook maar een beperkte tijd recht op WW. In dit soort gevallen is het belangrijk goede afspraken te maken met de werkgever om te proberen de toekomst van de werknemer zoveel mogelijk zeker te stellen. De hulp van een advocaat is hierbij geen overbodige luxe. Voor meneer regelden wij een ontslag advocaat in Rotterdam.