“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Ontslag advocaat Rotterdam

  • Ontslag? Schakel altijd juridische hulp in!
  • Een arbeidsrecht advocaat zorgt dat je krijgt waar je recht op hebt.
  • In contact komen met een goede advocaat? Wij helpen je verder!
9,5
Klanten vertellen

1336 beoordelingen

Lees voor

Heb je te maken met ontslag, dan is het altijd verstandig om een arbeidsrecht advocaat in de arm te nemen. Maar wie kun je nou het beste inschakelen? Wij helpen je graag om de beste keus te maken. Ontslag-krijgen.nl werkt samen met een groot aantal in ontslag specialiseerde Advocaten in Rotterdam en omgeving. Zij kunnen jouw zaak kosteloos en vrijblijvend  beoordelen. Zo weet je snel waar je staat en wat de mogelijkheden zijn. 

Vaak valt er meer uit jouw ontslagzaak te halen dan je zelf denkt. Een advocaat heeft de juiste kennis en ervaring en kan er voor jou uithalen wat erin zit. Afhankelijk van je verhaal, je locatie en het soort arbeidsovereenkomst (werknemer, ambtenaar of directeur) brengen wij je in contact met de best passende ontslagspecialist bij jou in Rotterdam.

Iedere ontslagzaak is anders

Ontslag is ontslag… toch is iedere ontslagzaak weer net even anders. De ene keer moet er onderhandeld worden over bijvoorbeeld de transitievergoeding. De andere keer is er een discussie over een concurrentiebeding of moet je misschien wel naar de kantonrechter. Iedere advocaat heeft zijn eigen specialisme. Het is dus wel belangrijk om een advocaat uit te kiezen die ook echt past bij jouw zaak. Wij helpen je daarbij.

Als jij jouw situatie aan ons voorlegt, kunnen wij je vertellen welke advocaat bij jou in de buurt je hier het beste bij kan helpen. Doordat wij een landelijk netwerk hebben, zit er altijd een ontslag advocaat in de buurt. Zoek jij een ontslag advocaat in Rotterdam of toch in Leeuwarden,  Amsterdam, Hengelo of Almere? Geen probleem. Wij bekijken wat de beste optie is bij jou in de buurt.

Vrijblijvend juridisch advies

Wil jij advies over jouw situatie? Vul je het contactformulier in, dan wordt er binnen 24 uur telefonisch contact met je opgenomen door één van onze juridische adviseurs. Wij bespreken vervolgens vrijblijvend jouw ontslag of arbeidszaak. Als het nodig is brengen wij je vrijblijvend in contact met de juiste ontslag advocaat in Rotterdam. Je kunt ons tijdens kantooruren ook bellen op 088-6002800 (gebruikelijke belkosten).

Advocaat in overige plaatsen

Bij De Nationale Adviesbalie werken we samen met ervaren advocaten door heel Nederland. Er zit dus altijd een goede advocaat dichtbij jouw huis of bijvoorbeeld jouw werk. Advocaat in Amsterdam, Utrecht, Almelo, Groningen of een andere plaats nodig? Wij helpen jou! Bel ons vrijblijvend op 088-6002800 (gebruikelijke belkosten).

Meer informatie