“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

“Ik heb een hogere vergoeding gekregen dan verwacht.”

 

“Mijn werkgever wilde gaan ontbinden. Ik kreeg een vaststellingsovereenkomst, waar ik zo mijn twijfels over had. Gelukkig werden door de werkgever ook de juridische kosten vergoed. Via De Nationale Adviesbalie kwam ik terecht bij een uitstekende advocaat. Ik ben perfect geholpen. Het was een plezierige samenwerking en de arbeidsrecht advocaat heeft er voor gezorgd dat ik een hogere vergoeding heb gekregen. De kosten werden allemaal bij de werkgever neergelegd. Ik ben hier heel tevreden over.”

Mevrouw Bukowska, Amsterdam

Casus: werknemer heeft twijfels over de vaststellingsovereenkomst.

Mevrouw had van de werkgever een vaststellingsovereenkomst ontvangen. Aan de telefoon hebben de medewerkers van De Nationale Adviesbalie het voorstel met mevrouw doorgesproken. Zij kregen al snel het idee dat de vergoeding aan de lage kant was. Mevrouw werd in contact gebracht met een goede advocaat bij haar in Amsterdam. Deze heeft het voorstel voor mevrouw nagekeken en kwam inderdaad tot de conclusie dat er meer uit te halen was. Dit heeft zij dan ook voor mevrouw voor elkaar gekregen.

 

Let op: Een advocaat kan een betere ontslagvergoeding regelen. Neem contact met ons op en we bespreken samen de juiste vervolgstappen.