“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Kortgedingprocedure

  • Is er snel een uitspraak van de rechter nodig? Dan kun je een kortgedingprocedure starten.
  • Dit kan ook als de werkgever het loon niet betaalt.
  • Heb je een advocaat nodig voor een kort geding? Wij helpen je verder!
9,4
Klanten vertellen

684 beoordelingen

Lees voor

Is er een spoedeisende zaak waar de rechter naar moet kijken, dan kan dit met een kortgedingprocedure. Dit is een versnelde procedure. De rechter neemt na een paar weken een voorlopig besluit. Vaak leggen de partijen die betrokken zijn bij de rechtszaak zich neer bij deze voorlopige beslissing. In sommige ontslagsituaties is het mogelijk zo’n procedure te starten. Ook kan een kort geding worden gestart als de werkgever zijn betalingsverplichtingen niet nakomt en niet reageert op een loonvorderingsbrief. Een arbeidsrecht advocaat kan je hier meer over vertellen. Bel ons op werkdagen vrijblijvend op 088-6002800 (gebruikelijke belkosten).

Bodemprocedure

In een kortgedingprocedure wordt de zaak niet tot op de bodem uitgezocht. Dat gebeurt wel in een bodemprocedure. Als een van de partijen de zaak alsnog helemaal uitgezocht wil hebben, dan kan een bodemprocedure worden opgestart.

Vragen kortgedingprocedure of bodemprocedure

Heb je vragen over hoe een  kortgedingprocedure of bodemprocedure in z’n werk gaat of heb je een advocaat nodig? Bel ons op 088-6002800 (gebruikelijke belkosten) of vul het contactformulier in. Onze juridische specialisten luisteren naar jouw verhaal en helpen je vervolgens vrijblijvend verder.

Meer informatie