“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Laat je ontslagvoorstel controleren !

  • Laat het voorstel van de werkgever altijd nakijken!
  • Wist je dat de werkgever meestal de juridische kosten betaalt?
  • Wij controleren jouw vaststellingsovereenkomst gratis en vrijblijvend!
9,4
Klanten vertellen

683 beoordelingen

Lees voor
Let op:
Heb je ontslag gekregen en een ontslagvoorstel ontvangen van je werkgever? Laat dit voorstel altijd controleren! Wij controleren jouw vaststellingsovereenkomst gratis en vrijblijvend!

Ontslagen worden is een ingrijpende gebeurtenis die nogal wat stress en emoties met zich meebrengt. Niet de ideale omstandigheden om te gaan onderhandelen met de werkgever. Toch kom je er niet onderuit om samen om tafel te gaan. Emotionele betrokkenheid kan een goede onderhandeling flink in de weg zitten. Dat terwijl er heel veel op het spel staat en het vooral voor jouw toekomst heel belangrijk is, dat er goede afspraken worden gemaakt. Teken je een voorstel dat niet goed in elkaar zit of waar fouten in staan, dan kan dit je zelfs je WW-uitkering kosten. Vraag daarom altijd advies aan iemand die er verstand van heeft en laat het voorstel nakijken! Vaak worden deze kosten vergoed door de werkgever!

Teken nooit een ontslagvoorstel zonder een ontslagcheck!

Laat je ontslagvoorstel altijd controleren door een ervaren ontslagspecialist. Deze specialist houdt grip op de ontslagzaak en kan in 90% van de gevallen de juridische kosten bij de werkgever verhalen of de kosten reduceren door de bruto/netto-methode toe te passen. De specialist kan ervoor zorgen dat jij krijgt waar je recht op hebt.

Tip:
Vul het formulier in als je interesse hebt in een check van jouw ontslagvoorstel!

Welke onderwerpen van het ontslagvoorstel moet je controleren?

Wanneer je jouw ontslagvoorstel laat controleren zijn er een aantal onderwerpen die belangrijk zijn om te controleren. Een specialist weet precies welke onderwerpen gecontroleerd moeten worden. Ook weet de specialist exact wat gecontroleerd moet worden binnen deze onderwerpen. Onze specialist pakt deze controle vrijblijvend voor jou op. Enkele belangrijke onderwerpen die voor je gecontroleerd worden:

  • Is de juiste opzegtermijn toegepast?
  • Moet je tijdens de opzegtermijn gewoon werken of word je vrijgesteld van werk, zodat je kunt gaan solliciteren?
  • Welke ontslagreden wordt opgegeven en is deze reden goed geformuleerd?
  • Blijft jouw recht op een WW-uitkering behouden?
  • Maak je aanspraak op een transitievergoeding (voorheen ontslagvergoeding)?
  • Is de voorgestelde vergoeding een redelijk bedrag?
  • Is er nog sprake van een concurrentiebeding of relatiebeding?

Hulp bij ontslagvoorstel controleren

Heb je vragen of wil je jouw ontslagvoorstel aan een juridische specialist voorleggen? Onze medewerkers zijn bereikbaar op 088-6002800 (gebruikelijke belkosten) of via het contactformulier. Zij nemen vrijblijvend jouw situatie met je door en beantwoorden jouw vragen. Zo nodig kunnen ze je in contact brengen met een specialist bij jou in de buurt.

Meer informatie