“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Laat je ontslagvoorstel controleren !

  • Laat jouw vaststellingsovereenkomst gratis door ons controleren!
  • Zo weet je zeker dat je krijgt waar je recht op hebt.
9,5
Klanten vertellen

1365 beoordelingen

Lees voor
Let op:
Heb je ontslag gekregen en een ontslagvoorstel ontvangen van je werkgever? Laat jouw ontslagvoorstel altijd controleren! Zo weet je zeker dat je met een gerust hart je handtekening kan zetten. Wij controleren jouw vaststellingsovereenkomst gratis en vrijblijvend!

Alle afspraken over het ontslag worden vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst. Teken deze nooit zomaar. Al jullie afspraken zullen er ongetwijfeld goed in staan, maar ook juridisch gezien moet dit document aan een aantal belangrijke eisen voldoen. 

Teken je een voorstel dat niet goed in elkaar zit of waar fouten in staan, dan kan dit je zelfs je WW-uitkering kosten. Vraag daarom altijd advies aan iemand die er verstand van heeft en laat het voorstel nakijken! Onze ontslagjuristen doen dit gratis voor jou. Zij kunnen ook de onderhandelingen met de werkgever op zich nemen. Ze proberen zo goed mogelijke voorwaarden voor jou uit te onderhandelen. Vul ons contactformulier in en een medewerker van onze intake balie neemt met spoed contact met je op (meestal binnen een uur). Zo weet je gauw waar je aan toe bent.

Laat jouw ontslagvoorstel altijd controleren

Laat je ontslagvoorstel altijd controleren door een ervaren ontslagspecialist. Zo weet je zeker dat jij jezelf niet in de vingers snijdt. De specialist weet precies waar hij op moet letten en zorgt ervoor dat jij uiteindelijk krijgt waar je recht op hebt. Onze juristen doen dit kosteloos. Het kost jou dus niets en je weet zeker dat je jouw handtekening zet onder een voorstel die juridisch goed in elkaar zit.

ontslagvoorstel controleren

Wil jij jouw vaststellingsovereenkomst gratis door ons laten controleren?

Of bel ons voor vragen op 088-6002800
gebruikelijke belkosten

Welke onderwerpen van het ontslagvoorstel moet je controleren?

Wanneer je jouw ontslagvoorstel laat controleren zijn er een aantal onderwerpen die belangrijk zijn. Een specialist weet precies om welke onderwerpen het gaat en weet ook wat de valkuilen zijn. Onze specialist pakt deze controle vrijblijvend voor jou op. Enkele belangrijke onderwerpen die voor je gecontroleerd worden:

  • Is de juiste opzegtermijn toegepast?
  • Moet je tijdens de opzegtermijn gewoon werken of word je vrijgesteld van werk, zodat je kunt gaan solliciteren?
  • Welke ontslagreden wordt er opgegeven en is deze reden goed geformuleerd?
  • Blijf je jouw recht op een WW-uitkering behouden?
  • Maak je aanspraak op een transitievergoeding (voorheen ontslagvergoeding)?
  • Is de voorgestelde vergoeding een redelijk bedrag?
  • Is er nog sprake van een concurrentiebeding of relatiebeding?

Een aantal van deze punten zijn belangrijk om jouw WW-uitkering te waarborgen. De andere zijn vooral zaken die voor jou belangrijk zijn om weer snel aan het werk te komen en je hoofd boven water te houden als je gebruik moet maken van een uitkering. 

Hulp bij ontslagvoorstel controleren

Heb je vragen of wil je jouw ontslagvoorstel aan onze juridische specialist voorleggen? Onze medewerkers zijn bereikbaar op 088-6002800 (gebruikelijke belkosten) of via het contactformulier. Zij nemen vrijblijvend jouw situatie met je door en beantwoorden jouw vragen. Zo nodig kunnen ze je in contact brengen met een specialist bij jou in de buurt.

Meer informatie