Ontslag-krijgen.nl werkt samen met een groot aantal gespecialiseerde ontslagadvocaten in Utrecht en omgeving. Zij kunnen jouw zaak kosteloos en vrijblijvend beoordelen. Al onze advocaten hebben jarenlange ervaring in het arbeidsrecht waardoor ze jouw zaak goed kunnen behandelen. Zij zorgen dat je krijgt waar je als werknemer recht op hebt!

Advocaat in Utrecht

Afhankelijk van jouw werkgever en soort arbeidsovereenkomst (werknemer, ambtenaar of directeur) brengen we je in contact met de best passende ontslagspecialist en/of advocaat bij jou in Utrecht of omgeving.

Als je je gegevens achterlaat op het contactformulier nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om jouw zaak door te spreken. Je kunt ons tijdens kantooruren ook bellen op 0900 4455600 (40 cent per minuut). Onze juridische adviseurs nemen jouw zaak vrijblijvend met je door en beantwoorden jouw vragen. Indien noodzakelijk brengen we je in contact met een ontslag advocaat in Utrecht. Zij nemen vervolgens contact met je op om een afspraak bij hen op kantoor te maken.

Jouw ontslagzaak

Vaak valt er meer uit jouw ontslag te halen dan je zelf verwacht. Daarom is het altijd de moeite waard om goed te informeren of er mogelijkheden zijn. Een ervaren advocaat kent alle rechten van een werknemer en weet nog vaak wat extra’s uit een ontslagzaak te halen. Het gaat om jouw toekomst dus zorg dat je jouw ontslag aanvecht en hier zo goed mogelijk uit komt!