“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Ontslag advocaat Utrecht

  • Een advocaat helpt je om te krijgen waar je recht op hebt.
  • Vaak is er meer mogelijk dan je denkt!
  • Wij hebben altijd een gespecialiseerde advocaat bij jou in de buurt.
9,5
Klanten vertellen

1342 beoordelingen

Lees voor

Ontslag-krijgen.nl werkt samen met een groot aantal gespecialiseerde ontslagadvocaten in Utrecht en omgeving. Zij kunnen jouw zaak kosteloos en vrijblijvend beoordelen. Zo weet jij precies wat de mogelijkheden zijn en kun je goed inschatten of het zinvol is om actie te ondernemen. Al onze advocaten hebben jarenlange ervaring in het arbeidsrecht waardoor ze jouw zaak goed kunnen behandelen. Zij zorgen dat jij krijgt waar je als werknemer recht op hebt!

Ontslag advocaat in Utrecht

Heb jij een conflict met de werkgever? Krijg je ontslag op staande voet? Of ben je aan het onderhandelen over de hoogte van de transitievergoeding die je mee moet krijgen? Iedere ontslagsituatie is anders. Zo heeft ook iedere arbeidsrecht advocaat zijn eigen specialiteit. Heb jij de hulp van een advocaat nodig, dan is het belangrijk om de juiste advocaat voor jouw zaak te kiezen. Wij helpen je hierbij. Wij kennen de advocaten waar wij mee samenwerken erg goed. Daarom kunnen wij aan de hand van jouw verhaal goed inschatten welke advocaat bij jou in de buurt je hier het beste bij zou kunnen helpen. Wij brengen je dan vrijblijvend in contact met de best passende ontslag advocaat in Utrecht of omgeving.

Als je je gegevens achterlaat op het contactformulier nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om jouw zaak door te spreken. Je kunt ons tijdens kantooruren ook bellen op 088-6002800 (gebruikelijke belkosten). Onze juridische adviseurs nemen jouw zaak vrijblijvend met je door en beantwoorden jouw vragen. Als het nodig is, brengen we je in contact met een ontslag advocaat in Utrecht. Zij nemen vervolgens contact met je op om de zaak met je door te spreken.

Jouw ontslagzaak

Vaak valt er meer uit jouw ontslag te halen dan je zelf verwacht. Daarom is het altijd de moeite waard om goed te informeren of er mogelijkheden zijn. Een ervaren advocaat kent alle rechten van een werknemer en weet nog vaak wat extra’s uit een ontslagzaak te halen. Het gaat om jouw toekomst dus zorg dat je jouw ontslag aanvecht en hier zo goed mogelijk uit komt!

Advocaat in overige plaatsen

Sinds 2005 werken wij samen met ervaren advocaten door heel Nederland. Wij kennen al onze advocaten persoonlijk en weten goed welke advocaat bij jouw zaak past. Een goede match tussen jou en de advocaat is belangrijk om jouw zaak te laten slagen. Wij helpen je dan ook graag vrijblijvend verder.

Dus heb je een advocaat nodig in bijvoorbeeld Amsterdam, Groningen, Almelo, Rotterdam of een andere plaats? Wij helpen jou! Bel ons op werkdagen tussen 9.00 en 17.15 op 088-6002800 (gebruikelijke belkosten).

Meer informatie