“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Ontslag nemen? De Ontslagdoos helpt je!

10 mei, 2022 | Algemeen, Arbeidsmarkt
9,5
Klanten vertellen

1365 beoordelingen

Krijg je een kindje, dan kun je de Blije Doos aanvragen. Ga je verhuizen, dan is er de Verhuisdoos. Nu is er een nieuwe cadeaudoos bij gekomen: de Ontslagdoos. De Ontslagdoos helpt je de eerste stap te zetten naar je nieuwe baan.

Veranderen van baan

De Ontslagdoos van Nationale Vacaturebank is in het leven geroepen om het mensen makkelijker te maken om te veranderen van baan. Juist nu is de arbeidsmarkt ontzettend gunstig om een andere uitdaging aan te gaan. Toch vinden veel mensen dit erg spannend. Met de Ontslagdoos wil Nationale Vacaturebank mensen verleiden om deze stap toch te nemen.

In de Ontslagdoos vind je een kant-en-klare ontslagbrief, een afscheidscactus voor je collega’s en een stressbal om je door deze spannende tijd heen te helpen.

Nadenken over je carrière

Met de huidige overvloed aan vacatures is dit het moment om na te denken over je carrière en dat is precies wat Nationale Vacaturebank wil bereiken: ‘Met de Ontslagdoos willen we niet alleen mensen aansporen om na te denken over hun eigen carrière, maar ook mensen helpen aan banen waar ze wél verdienen wat ze waard zijn’, aldus marketingmanager Suzanne van Malsen. ‘Dus vind je dat je te weinig verdient, heb je een hekel aan je baas, of wil je al jaren eigenlijk wat heel anders doen? Met de Ontslagdoos zet je de eerste stap naar een nieuwe baan, betere arbeidsvoorwaarden en een beter salaris.’

Weet jij wat je waard bent?

De Ontslagdoos is gratis aan te vragen op de site van Nationale Vacaturebank. Hierbij brengen zij ook direct de salarischeck onder de aandacht. Door het stellen van de vraag: weet jij wat je waard bent? proberen zij je te laten nadenken over je huidige arbeidsvoorwaarden en salaris. Misschien zorgt dat ervoor dat je toch eens om je heen gaat kijken.