“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Rico Verhoeven komt met gratis banenplatform

9,5
Klanten vertellen

1321 beoordelingen

Kickbokser Rico Verhoeven heeft tal van volgers op social media. Via zijn volgers kreeg hij zoveel berichten van mensen die door de coronacrisis hun baan waren kwijtgeraakt, dat hij hier iets mee wilde doen. Hij besloot zijn naamsbekendheid te gebruiken om een gratis banenplatform te lanceren waar werkgevers en werknemers elkaar kunnen vinden.

Netwerk

De kracht van Rico Verhoeven is dat hij een heel groot netwerk heeft. Hier maakt hij op het platform www.heelnederlandwerkt.nl dankbaar gebruik van. Op de site zijn niet alleen vacatures te vinden, maar kan je ook terecht voor persoonlijkheidstesten en trainingen. En dit allemaal gratis.

Jobfluencers

Los van Rico Verhoeven hebben ook andere bekende Nederlanders zich aan het platform verbonden als jobfluencers. Denk hierbij aan Humberto Tan, acteur Achmed Akkabi en Youtuber Kalvijn. Ook zij maken gebruik van hun netwerk en hun volgers op social media om mensen te bereiken die op zoek zijn naar een baan.

Werkloosheidsgolf

Met het platform wil Rico inspelen op de toekomst. “Ik ben heel bewust met de toekomst bezig. Dat zie je aan dit platform: we willen anticiperen op de grote werkloosheidsgolf die er volgens experts aankomt. Ik heb zelf ook al lang nagedacht over mijn leven na de sport. Zo hou ik me bezig met acteren en heb ik een restaurant, dat nu natuurlijk dicht is. Wat dat betreft begrijp ik de getroffen ondernemers heel goed. Al scheelt het natuurlijk dat het voor mij niet mijn hoofdbezigheid is”, aldus Rico.