“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Terecht onrust door kabinetsplannen m.b.t. ontslagrecht?

27 feb, 2013 | Wet & regelgeving
9,5
Klanten vertellen

1338 beoordelingen

Sinds het kabinet zich met het ontslagrecht is gaan bezighouden plaatsen de media regelmatig schreeuwende koppen in de krant als: Ontslagbonus lager! Ontslagrecht versoepeld! Bonden tegen ontslagplannen van kabinet! En meer van dit soort kreten. De media springen er direct vol bovenop en vergeten daarbij vaak te vermelden dat het plan van het kabinet nog alles behalve een feit is of dat het pas in 2014 gaat spelen.

Nog niet definitief

Het gevolg hiervan is dat wij tal van verontrustte mensen aan de telefoon krijgen die hun ontslagvergoeding zien verdwijnen of bang zijn voor de inperking van de WW. Het is vervolgens aan ons om deze mensen uit te leggen dat de plannen nog niet definitief zijn, dat er nog van alles kan gebeuren of dat ze toch echt moeten wachten tot 2014. Al met al dus een stroom van telefoontjes waar je op dit moment nog niets mee kan. Gelukkig zitten er ook een hoop gesprekken tussen waar we wel direct iets voor iemand kunnen betekenen. In deze situaties ligt er al een voorstel van de werkgever of blijkt dat het belangrijk is om een professionele hulp in te schakelen bij het conflict op de werkvloer.

Wij staan u graag te woord en helpen u waar het kan. Op Ontslag-Krijgen.nl plaatsen wij daarnaast duidelijke (en complete) informatie over de komende wijzigingen, waarbij wij natuurlijk ook duidelijk aangeven wanneer deze wijziging ingaat. Heeft u vragen over uw situatie of hulp nodig? Vul het contactformulier in en de medewerkers van Ontslag-Krijgen.nl staan u graag vrijblijvend te woord.